ДПС и Делян Пеевски са заплаха за националната сигурност. Това

...
ДПС и Делян Пеевски са заплаха за националната сигурност. Това
Коментари Харесай

Костадинов пророкува „светлото“ бъдеще на Пеевски: Скоро ще е г-н Никой

Движение за права и свободи и Делян Пеевски са опасност за националната сигурност . Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

Пробив на националната сигурност е да имаме партия със съпредседател, глобен по Магнитски, акцентира той. Костадинов изрази терзания дали Движение за права и свободи ще бъде позволено до избори, в случай че съпредседателят е глобен по Магнитски. За образец даде Българско лято на Васил Божков, която бе порязана от присъединяване в избори с подобен мотив.

Костадинов счита, че скоро Пеевски ще е господин Никой в Движение за права и свободи и политиката.  Според него не ни ръководи евроатлантическо болшинство, а проамериканско. Денков, Тагарев и Денков са сериозен пробив в националната сигурност, безапелационен бе водачът на Възраждане.

Икономическата обстановка в страната не е добра, по думите му.  Само с телевизионни мантри хората не могат да се нахранят , акцентира Костадин Костадинов.

Припомняме, в петък Делян Пеевски изрази терзания, че Възраждане оглавява комисията за надзор върху спецслужбите в Народно събрание и съобщи, че ще се създадат промени, тъй че тя да не се управлява на ротационен принцип.

 

https://news.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР