ДПС единствено и само е фокусирано в защитата на един

...
ДПС единствено и само е фокусирано в защитата на един
Коментари Харесай

Петков: ДПС единствено и само е фокусирано в защитата на един от своите депутати - Пеевски

" Движение за права и свободи само и единствено е фокусирано в отбраната на един от своите депутати – Делян Пеевски. Всичките им мнения от парламентарната естрада и медиите са, с цел да застанат в цялостна отбрана на Пеевски. " Това съобщи министър председателят Кирил Петков.

Министър-председателят е на чуване в Народното събрание. Той отговори на въпрос на депутата от Движение за права и свободи Станислав Анастасов, в който беше поискано министър председателят да изясни пред депутатите за какво има решение на Министерския съвет за подписване на контракт за започване на работа по един от секторите, без да има утвърждение от Европейската комисия.

" Обектът жп линия София – Драгоман е обект с национално значение. Обявен е за подобен с решение на Министерския съвет от 8 юли 2011 година, преди повече от 10 години. Конкретният сектор от вашето запитване, Волуяк – Драгоман, е част от огромния план „ Модернизация на жп линия София – Драгоман – сръбска граница “, който е един от авансово дефинираните планове на мрежата TINT и е част от националната жп мрежа на България. Осъществяването на този план е от изключително значимо публично значение, точно за това е приоритет на нашето държавно управление, Кирил Петков.

Той увери, че решението на Министерския съвет да даде позволение на Министерството на превоза и известията, и Националната компания „ Железопътна инфраструктура “ да подпишат контракт за финансиране на плана, с отпусната финансова помощ в размер на 166,2 млн. лв., обезпечени от Оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура " 2014 – 2020, е в сходство на закона.

По думите му всичките законови условия са спазени.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР