ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена,

...
ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена,
Коментари Харесай

Ахмед Доган заговори за многополюсен свят и двуполюсно ДПС

Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация . Такъв извод е направил почетният ръководител, а сега и поел оперативното управление на партията, Ахмед Доган .

В категорично изявление-обръщение към депесарите, Доган излага изводите, до които е стигнал в последните два месеца, признавайки и че след дългата изолираност му е било нужно повече време, с цел да осъзнае " станалото и ставащото в живото групово тяло на Движение за права и свободи ".

Според обръщението на Ахмед Доган - не би трябвало да се минават сериозни граници и да се разреши " ползите на пазарната народна власт да изядат обичайните полезности на демокрацията ". Затова по какъв начин и до каква степен партийно-административните структури на другите партии вземат решение проблемите на хората, е от изключителна значимост. Ако живата връзка сред партийните структури и дейните жители е на " самотек ", това е доста сериозен политически синдром за дефектиране и за нужда от смяна и възобновяване.

Според Ахмед Доган Движение за права и свободи в незабавен порядък има потребност от стабилизиране на организацията в обичайните региони на Движение за права и свободи и от разширение на партийното строителство в нетрадиционните региони. Като формула за намиране на решение и излаз от тази обстановка Доган вижда в съпредседателството на господин Делян Пеевски и доцент доктор Джевдет Чакъров. Разпределението на функционалностите им Доган вижда като:

- доктор Джевдет Чакъров да носи отговорност най-вече за обичайните ни региони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения, тъй като той в продължение на 14 години девет поредни мандата е член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния интернационал.

- господин Делян Пеевски е представител на новото потомство технократи в политиката, които имат, сякаш, присъщ инстинкт за прагматично решение на проблемите на хората и на страната. За малко време той се очерта като парламентарист и ще може положително да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи.

Според Доган Джевдет Чакъров и Делян Пеевски би трябвало да работят като взаимно се допълват, а не като съперници.

В присъщия за него жанр Доган прави разбор на политическата обстановка и то в световен, геополитически подтекст и метафизичен аспект - ситацията е като ново предизвикателство пред националните ползи, националната сигурност и националния суверенитет, като опълчване на глобализма с упованията на националните страни на фона на опити за възобновяване на сферите на въздействие на някогашните империи . Тези процеси, съгласно Доган, ще доведат до преобразуването на политическия свят в законно многополюсен след намирането на следен баланс сред " старите " и " новите " велики сили.

Освен че се изрича в отбрана на демократичната демократична система на обществото, Ахмед Доган декларира, че обществото чака бързо и резултатно решение на най-наболелите му горещи проблеми. " За да оцелееш и да се развиваш, би трябвало да бъдеш мощен, деен и корпоративен, а не да се самозалъгваш в сенките на отрицанието и омразата . "

Нещо повече, фактът, че сме на опашката на Европейски Съюз значи, че времето ни е изпреварило и Ние вървим след, събитията, по тази причина продължаваме да изоставаме.

Изявлението на Ахмед Доган приключва с: Пожелавам на политическия хайлайф на Движение за права и свободи и на страната 2024 година да бъде закрепена от бъдещите историци като начало за полагане на нов метод за политическо мислене и политическо деяние.

Бъдете живи и здрави!

Всевишният да ни е на помощ!

Винаги ваш: Ахмед Доган "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР