ДПС е категорично против тези машини, с които се гласува

...
ДПС е категорично против тези машини, с които се гласува
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи евроатлантическа коалиция


Движение за права и свободи е изрично срещу тези машини, с които се гласоподава единствено във Венецуела, упорстват за машини, които връщат невалидните бюлетини. Това съобщи пред Нова телевизия Йордан Цонев.

" Ние сме " за " машинното гласоподаване, нашите гласоподаватели привикнаха с машините, на всички избори с машини ние покачваме резултата си, имаме ослепителен резултата в Турция, само че не желаеме тези машини. Този програмен продукт елементарно се манипулира ", разясни той. Точка, няма да допуснем повече тези машини, безапелационен бе той.

Цонев разяснява дали има коалиция " хартиена бюлетина ", вид Вежди Рашидов: " Докато се замерваме с измислени обединения, хората чакат действителна коалиция. Но на този стадий не виждаме прогрес за такава в Народното събрание, защото няма разговор ".
 Кирил Петков: Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят избор с хартия, с цел да си върнат чувалите
Кирил Петков: Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят избор с хартия, с цел да си върнат чувалите

Той не е склонен, че отливът на гласоподаватели е от боязън от машините

Йордан Цонев не конкретизира дали , само че сподели, че не са канени на диалози, само че няма да дадат неофициална поддръжка. Трябва да забележим какви са политиките, посочи той. Ако не се решат първите два мандата, третият мандат той чака да е форма на антикризисен кабинет, който да взема решение рецесиите и да се стигне до евросредства. " Ние желаеме да има кабинет, в случай че всички се обединят - добре ", сподели Цонев.

Най-добрият вид за Движение за права и свободи е 173 депутати или евроатлантическата коалиция в Народното събрание, уточни той. На въпроса дали нямат срещу в нея да е ПГ на " Продължаваме промяната ", той разяснява, че когато се вземат решение проблеми, " нещата се минимизират ".

По мотив измененията в Антикорупционния закон Йордан Цонев разяснява, че Движение за права и свободи ги поддържа за същинска правосъдна промяна, само че да не е " стани да седна - Гешев да си върви, да седне различен ".
 Движение за права и свободи разиска с Гешев повече пълномощия и закриването на спецправосъдието
Движение за права и свободи разиска с Гешев повече пълномощия и закриването на спецправосъдието

Ние сме единствената страна в Европейски Съюз без проведена престъпност, съгласно основния прокурор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР