ДПС е фокусирано единствено и само върху защитата на един

...
ДПС е фокусирано единствено и само върху защитата на един
Коментари Харесай

Петков: ДПС е фокусирано единствено върху защитата на Делян Пеевски

ДПС е фокусирано само и единствено върху отбраната на един от депутатите в Движението за права и свободи - Делян Пеевски. Всички диалози от парламентарната трубуна и в медиите са в цялостна отбрана на Делян Пеевски. Разбирам, че на Движение за права и свободи това им е единственият фокус, само че мисля, че може да се фокусираме и върху по-важни въпроси с изключение на неговата цялостна и цялостна отбрана. Българското население знае за какво го вършиме.

Това сподели министър-председателят Кирил Петков от парламентарната прибуна.

" Няма да спрем да ви занимаваме със законосъобразността и битката с корупцията, които някак си взеха да ви убиват като тези чипици от фотографията. Движение за права и свободи ще отбрани всеки български жител, който е станал обект на вашата експанзия и на кална акция, даже да е от " Продължаваме промяната ", тъй като знаем и за сътрудници от Политическа партия, които са станали обект на тази експанзия. Да, ние ще ги пазиме, всеки почтен, който е наклеветен, ще бъде защитаван. Това е върховенството на закона и тук и на всички места ", съобщи от парламентарната естрада Станислав Анастасов от Движение за права и свободи.

Премиерът Кирил Петков взе участие в парламентарния надзор. Към премиера имаше едно запитване, отправено от Движение за права и свободи и то се отнася до Решение на Министерски съвет, с което е позволено Министерство на превоза и известията и Национална компания " Железопътна инфраструктура " да подпишат контракт за финансиране на план " Модернизация на жп линия София - Драгоман - сръбска граница, жп сектор Волуяк - Драгоман - фаза 1 ", с отпусната финансова помощ в размер на 166, 2 млн. лв., обезпечени от Оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура " 2014 - 2020.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР