ДПС да се готви за предсрочни избори, призова лидерът на

...
ДПС да се готви за предсрочни избори, призова лидерът на
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС да се готви за предсрочни избори 



Движение за права и свободи да се готви за предварителни избори, прикани водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в хасковското село Караманци. Той, депутати и активът на придвижването участваха на възпоменателен протест за майските събития отпреди 38 години, когато в селото е почнал по този начин нареченият Възродителен развой.

Движение за права и свободи е за предварителни парламентарни избори, акцентира водачът му Мустафа Карадайъ пред събралите се на протест в село Караманци:

"Да се готвим обединени и единни да пазиме демокрацията в нашата татковина България. Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата на нас. Вчера пристигнаха отнякъде, в нарушаване на Конституцията се наместиха в политиката, през днешния ден отново ни сочат вратата и по тази причина единни, мощно да защитим демокрацията и свободата в България. Да тръгнем дружно да решаваме проблемите, които през днешния ден ги имаме, след всичките тези рецесии. Да пристигна Байрямът, да честваме нашите празници, по-късно да се готвим за избори ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР