ДПС чества 30 години от учредяването си в събота. ”До

...
ДПС чества 30 години от учредяването си в събота. ”До
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС не е нито скрит, нито явен партньор на тази популистко-националистическа власт

Движение за права и свободи празнува 30 години от учредяването си в събота.

”До през днешния ден придвижването продължава да води политика в отбрана на правата и свободите и евроатлантическата ориентировка на страната”, сподели ръководителят на партията Мустафа Карадайъ,цитиран от бТВ.+

”Ахмед Доган провежда от пандиза мирните митинги през май 1989 година, които мощно разклатиха тоталитарната власт и форсираха рухването на комунистическия режим. Вече 30 година Движение за права и свободи отговорно и поредно води своята политика в отбрана на правата и свободите и евроатлантическата ориентировка на страната. Има и значителен принос за участието на България в НАТО и ЕС”, сподели Мустафа Карадайъ.

”По друг метод Движение за права и свободи е била мощна през годините. Движение за права и свободи е била мощна при събаряне на комунистическия режим, била е мощна при определяне на народна власт в България при започване на 90-те. Движение за права и свободи беше мощна с мирния преход. Беше мощна и когато участваше във властта в интервала 2001-2009 година Движение за права и свободи през днешния ден е мощна даже когато е в опозиция”, сподели водачът на придвижването.

”ДПС няма по какъв начин да бъде нито прикрит, нито очевиден сътрудник на тази популистко-националистическа власт. Ние от две години призоваваме систематичните партии да седнем на масата, с цел да определим целите, по които да се развива страната. Ние имаме ясна стратегия за ускорено и догонващо развиване на страната - чиста среда, чисти храни, чиста сила и включването на свободни жители във взимането на решения”, добави Мустафа Карадайъ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР