ДОЙЛЕСТАУН, Пенсилвания (AP) — Мъжът, обвинен в прострелването и обезглавяването

...
ДОЙЛЕСТАУН, Пенсилвания (AP) — Мъжът, обвинен в прострелването и обезглавяването
Коментари Харесай

Заподозреният, обвинен в убийството и обезглавяването на баща си, е купил пистолет предишния ден, казва прокурорът

ДОЙЛЕСТАУН, Пенсилвания (AP) — Мъжът, упрекнат в прострелването и обезглавяването на татко си в дома им североизточно от Филаделфия и разгласява видео на отсечената глава в обществените медии е закупил револвер предходния ден, сподели окръжният прокурор в петък.

На конференция в Дойлстаун, окръжният прокурор на окръг Бъкс Дженифър Шорн сподели, че Джъстин Д. Мон е „ работил ясно разум ”, когато се твърди, че е умъртвил татко си и по-късно е карал към два часа до център за образование на Националната армия на Пенсилвания, където е задържан. Тя сподели, че аутопсията демонстрира, че татко му е бил прострелян в главата, преди да бъде обезглавен с нож и мачете.

32-годишният Мон беше задържан късно във вторник във Форт Индиънтаун Гап. Майка му откри останките на брачна половинка си Майкъл Ф. Мон в дома на Левиттаун, където тримата живееха дружно.

Видеото на Джъстин Мон, което беше свалено от YouTube след няколко часа, включваше изявления за държавното управление, тематика, която той също прегърна с насилств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР