Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,

...
Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,
Коментари Харесай

Даниел Митов за ПП: Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка

" Дойдоха без стратегия, потеглят си с празна директория. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се допряха. Логичен свършек на държавно управление, което не знаеше какво прави, нехомогенно, без каквато и да било заварка, събрано единствено от някакви финансови корупционни ползи ".

Това разяснява в коридорите на Народното събрание заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов малко откакто министър председателят в оставка Кирил Петков разгласи от Гърция, че " Продължаваме промяната " най-вероятно ще върне на президента Радев несбъднат първия изследователски мандат за сформиране на кабинет.

ГЕРБ остават безапелационни в желанието си да не вършат опит да сформират държавно управление в настоящия парламент, когато им бъде връчен вторият мандат, като ще го върнат незабавно на президента.

А по какъв начин ще действат, когато друга партия получи третия? Митов остана мистериозен. " Ние към този момент сме декларирали какво ще вършим с втория мандат. А оттук насетне - на следващия ден от Бургас ще имате вести, персонално господин Борисов ще ви ги каже. "

В съботния ден, по традиция, експремиерът и водач на ГЕРБ е на среща с партийния актив в провинцията, този път в морския град. Очаква се изказването му да стартира към 10 часа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР