Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,

...
Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни,
Коментари Харесай

Митов: ПП дойдоха без програма, т ръгват си с празна папка

" Дойдоха без стратегия, потеглят си с празна директория. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се допряха. Логичен свършек на държавно управление, което не знаеше какво прави, нехомогенно, без каквато и да било заварка, събрано единствено от някакви финансови корупционни ползи ". Така заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява в Народното събрание оповестеното от Кирил Петков желание на Политическа партия да върнат мандата несбъднат.

ГЕРБ са безапелационни в решението си въобще да не вършат опит да сформират държавно управление в настоящия парламент и да върнат незабавно мандата, който към този момент се обрисува да попадне в техни ръце.

" Ние към този момент сме декларирали какво ще вършим с втория мандат. А оттук насетне - на следващия ден от Бургас ще имате вести, персонално господин Борисов ще ви ги каже. ", разяснява Митов в отговор на въпроса каква ще бъде тактиката им при връчването вероятно на трети мандат.

Заместник-председателят на ГЕРБ сподели, че още не е номиниран никого от ГЕРБ за кандидат-премиер, каквото е условието за приемане на мандат от президента.

Според Конституцията при несполучливо изпълнен мандат от първата по бройка парламентарна група " Продължаваме Промяната ", президентът разпорежда на претендент за министър-председател на втората политическа мощ да сформира държавно управление, които в сегашната настройка са ГЕРБ-СДС.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР