Дойде времето, в което можем спокойно да кажем, че престъпниците

...
Дойде времето, в което можем спокойно да кажем, че престъпниците
Коментари Харесай

Американска двойка счупи рекорда по изнасилвания

Дойде времето, в което можем умерено да кажем, че нарушителите чупят върхове по изнасилвания. Докато обратно във времето можехме да приказваме за Чикатило и Б.Т.К., през днешния ден умерено може да сложим нов рекордьор/и в тази дисциплинираност. Гранд Уилям и неговата партньорка Чериша Райли, признават, че са упоили повече от 1000 дами и по-късно са ги изнасилили. Обикновено се възползвали от мероприятия като "Горящия човек ", само че също по този начин обичали да дебнат по питейните заведения в Калифорния. Повечето жертви даже не подозирали какво ще се случи, тъй като половите хищници по този начин или другояче изглеждали задоволително надеждна компания, от която не бихте очаквали нищо повече.
До тяхното залавяне се стига, откакто нападнали, упоили и изнасилили две дами от интернет. За цифрата оказват помощ и файловете в телефона, показващи стотици други пияни и голи девойки. В някои от клиповете даже се вижда по какъв начин множеството дами са упоени и не могат да се държат вярно. Някои били канени на яхтата, други се озовавали от интернет уеб сайтове и прочие.
Двамата отхвърлят безусловно всичко, само че на този стадий се събират още обвинявания, тъй като сами се досещате, има повече от задоволително. И както споделя съдията, от време на време може да не подозирате, че добре изглеждащият човек умерено може да бъде вълк в агнешка кожа, както и хубавицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР