Дойде време Западът да осъзнае задънената улица на войната, която

...
Дойде време Западът да осъзнае задънената улица на войната, която
Коментари Харесай

Лавров: Дойде време Западът да осъзнае задънената улица на войната, която отприщи в Украйна

Дойде време Западът да осъзнае задънената улица на войната, която отприщи в Украйна. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на конференция с беларуския си сътрудник Сергей Алейник след съвещание на колегиите на външните министерства на двете страни, оповестяват съветски медии.

„ Време е Западът да осъзнаят цялостната задънена улица на войната, която започнаха “, сподели Лавров. „ Чувате оценки от трезви политици в НАТО и Европейския съюз. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. ”

Според него Съединени американски щати и европейските страни към този момент изпитват компликации с намирането на пари за Киев, който не е оправдал очакванията им.

" Що се отнася до приказките, че е време да се понижи помощта за Украйна. Ние ги чуваме. И това не са просто приказки, към този момент пораждат характерни компликации както в Европа, по този начин и в Съединени американски щати просто с търсенето на безвъзмездни пари, с цел да продължим да поддържаме режима на украинския президент Владимир Зеленски, който явно не оправда упованията “, сподели Лавров.

Лавров изясни това с думите, че режимът „ не съумя да изиграе ролята на инструмент за подкопаване на сигурността на Руската федерация, за заличаване на общата история, просвета, всичко съветско на територията, която продължава да управлява “.

„ Не желая и нямам право да посочвам имена, само че редица високопоставени водачи, доста известни, западни страни, в това число един съответен водач, доста прочут, западна страна, няколко пъти изпращаха сигнали през най-малко три разнообразни канала, за какво не се срещнем и не поговорим какво да вършим с Украйна и европейската сигурност “, разяснява Лавров.

Той означи, че този политик има „ пряк достъп до своя сътрудник в Москва “.

„ Но ние сме следили такива трикове през последните шест месеца “, добави Лавров.

„ Ако някой е заинтригуван да постави завършек на опитите за създаване на лична сигурност за сметка на сигурността на другите, опитите за нарушение на законните ползи на Руската федерация и законните ползи на руснаците, които живеят в доста страни на нашия континент, заповядайте. Ние сме подготвени съществено да обсъждаме тези неща. "

Лавров цитира думите на съветския президент Владимир Путин, който означи, че съперниците на договарянията би трябвало да схванат, че изискванията за тях ще бъдат толкоз по-трудни, „ колкото по-дълго принуждават (украинския президент Владимир) Зеленски да води война “.

" Що се отнася до метода към договарянията, президентът, в това число и през вчерашния ден, в границите на директна линия и своята конференция, засегна тази тематика, както неведнъж през предходните месеци. Ние в никакъв случай не сме бягали от договарянията и това въпросът не би трябвало да бъде насочен към нас “, добави Лавров.

В същото време той означи, че тези, които „ обуславят бъдещите контакти с Русия с нуждата от победа на нацисткия режим над Руската федерация “, не схващат нищо от политика и не схващат нищо от действителния баланс на силите.

„ Разбира се, с такива хора няма какво да си приказваме “, заключи Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР