Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван

...
Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бразилия - Боливия, Копа Америка започна!

Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван с магията на футболната игра, изяществото, както и темпераментните моменти по терените на Латинска Америка. Е, този път хазаин е Бразилия – най-титулуваната страна в Световни шампионати, а точно с присъединяване на „ селесао” ще стартира конкуренцията. На стадион „ Морумби” в Сао Пауло бразилците ще посрещнат Боливия в мач от Група А, а останалите две страни в групата са Венецуела и Перу. Надпреварата за първи път в историята си ще бъде подпомагана от VAR технология, с която съдиите ще имат спомагателен комфорт при отсъжданията си.

 live БРАЗИЛИЯ - БОЛИВИЯ 0:0

Последният трофей за „ златистите” датира от 2007-а година и е навръх Копа Америка, с цел да може тогавашният тим на Бразилия да завоюва осмата си купа в континенталната конкуренция.

Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно, протичащо се в най-големия град в Бразилия по време на 90-те минути против Боливия. Срещата е с начален час 03,30 българско време.

Иначе Тите излезе в скица 4-3-3 за дебютния мач на Бразилия на Копа Америка 2019, като за шампионата ще би трябвало да се оправя без огромната си звезда Неймар. Острието на Пари Сен Жермен получи травма по време на контролната среща с Катар преди броени дни. На вратата започва Алисон, а пред него бяха Дани Алвес с капитанската лента, Тиаго Силва, Маркиньос, Филипе Луис. Триото пред отбраната бше Фернандиньо, Каземиро и Коутиньо, а офанзивата беше водена от Роберто Фирмино, подпомаган от Ричарлисон и Давид Нерес.

#SeleçãoBrasileira escalada para o duelo de daqui a pouco!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР