Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван

...
Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Копа Америка 2019 - Бразилия срещу Боливия

Дойде време за 46-ото издание на Копа Америка. Турнир, свързван с магията на футболната игра, изяществото, както и темпераментните моменти по терените на Латинска Америка. Е, този път хазаин е Бразилия – най-титулуваната страна в Световни шампионати, а точно с присъединяване на „ селесао” ще стартира конкуренцията. На стадион „ Морумби” в Сао Пауло бразилците ще посрещнат Боливия в мач от Група А, а останалите две страни са Венецуела и Перу.

Последният трофей за „ златистите” датира от 2007-а година и е навръх Копа Америка, с цел да може тогавашният тим на Бразилия да завоюва осмата си купа в континенталната конкуренция.

Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно, протичащо се в най-големия град в Бразилия по време на 90-те минути против Боливия. Срещата е с начален час 03,30 българско време.

Иначе Тите излиза в скица 4-3-3 за дебютния мач на Бразилия на Копа Америка 2019. На вратата започва Алисон, а пред него са Дани Алвес с капитанската лента, Тиаго Силва, Маркиньос, Филипе Луис. Триото пред отбраната е Фернандиньо, Каземиро и Коутиньо, а офанзивата е водена от Роберто Фирмино, подпомаган от Ричарлисон и Давид Нерес.

#SeleçãoBrasileira escalada para o duelo de daqui a pouco!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР