Дойде време да си поговорим и за хората с луна

...
Дойде време да си поговорим и за хората с луна
Коментари Харесай

Ако си роден с луна в Овен

Дойде време да си поговорим и за хората с луна в Овен. Те най-вероятно едвам са дочакали да напишем тази публикация, бързайки да прочетат за личното си великолепие. Да, за тях може да се написа много, само че даже цяла книга да издадем, сме сигурни, че в никакъв случай няма да им бъде задоволително.

Хората с луна в Овен постоянно наподобяват погълнати от самите себе си, само че в същността на това се крие тяхната неустановеност. Естествено те не биха желали това да излезе нескрито за другите хора и ловко го прикриват. Дори да ви наподобяват прекомерно самонадеяни и сигурни в себе си, поради това че постоянно считат себе си за прави, всичко е един огромен фалш.

Истината е, че хората с луна в Овен много постоянно са самокритични и стремящи се към съвършенство. Все отново те са родени спечелили, а победител не се става просто по този начин. Тези хора обичат съревнованията и постоянно са конкурентно настроени. Ако нямат съперник, сами си стават подобен и обожават да се надпреварват както с останалите, по този начин и със самите себе си.

Хората с луна в Овен имат размирен дух. Те ненавиждат несправедливостта и в случай че усетят такава, незабавно се намесват без да им мигне окото, без значение от следствията. Не търпят подмазвачи и хора, изразяващи превземки. За хората с луна в Овен всичко е чиста монета и държат да си остане по този начин.

Благодарение на живото им и пламтящото въображение, тези хора постоянно бликат от сила и нови хрумвания. Хората с луна в Овен постоянно имат хрумвания за нов бизнес, нов план, нещо ново, което да бъде основано. След като от никъдето е пристигнала брилянтната им концепция, те са толкоз възхитени от себе си, че бързат да се похвалят на всички какво този път е родила главата им. Без доста да му мислят се захващат за работа за реализирането на тази концепция, само че не след дълго им омръзва и я зарязват. А след 2 часа към този момент се е зародил нов талантлив проект.

Хората с луна в Овен са като децата. Без доста задръжки, без " цедилка на устата ", без терзания. Ако имат нещо за казване, те просто го споделят и не се тормозят от отсрещната реакция, защото за тях е напълно естествено хората да показват мнението си, без значение какво е то.

Освен това са извънредно прями. Науми ли си човек с луна в Овен нещо, не може да бъде спрян. Втурва се през глава и тича, без да гледа къде стъпва. Това обаче го прави предразположен към произшествия.

 Луна в Овен

Ако се зароди спор с човек, чиято луна е в Овен, повярвайте, този спор автоматизирано е извоюван от него. И не тъй като той постоянно е прав, а просто тъй като толкоз неуморно ще спори, че най-после индивидът насреща ще се откаже.

Хората с луна в Овен могат да бъдат себични, нетърпеливи, раздразнителни и безкомпромисни. Избухливи и стремителни, те бързат да покажат своите потребности и държат непременно те да бъдат почетени. В противоположен случай стартират да се зачервяват от яд и ситуацията се трансформира в бедствено.

Не се плашете от стряскащата характерност на луната в Овен, не е толкоз страшна. Все отново всеки знак си има своите високи и ниски проявления. А хората с луна в Овен можем само да посъветваме да бъдат малко по-сдържани, само че все толкоз чисти и откровени.

Вижте още:

- Ако си роден с Луна в Близнаци;

- Ако си роден с Луна в Стрелец.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР