Дойде това време в управлението на България да покажем морала

...
Дойде това време в управлението на България да покажем морала
Коментари Харесай

Нинова на Конгреса на БСП: Ще възродим партията чрез морал и доказване в управлението

Дойде това време в ръководството на България да покажем морала и защо е политиката.

Това съобщи водачът на в отчета си на съвещанието на 50-ия Конгрес на партията в зала 1 на НДК, съобщи Българска телеграфна агенция.

Много ще се изговори на днешната полемика какво да създадем, с цел да възродим, да я вдигнем още веднъж, ще има най-различни отзиви. Казвам своето в този момент - морал и доказване в ръководството, а то става по три способи - хора, хрумвания и дейности, сподели Нинова. Ние имаме своите хрумвания и започнахме добре с първите стъпки в ръководството да ги отстояваме, те да стават забележими и да стават държавна политика, съобщи водачът на. Ние имаме хора на всички нива, готови за ръководството, остават ни дейностите, добави тя. Ние сме изправени пред предизвикването да покажем нов честен облик на, а през ръководството да покажем, че можем, че сме партията, която мисли за просперитета на България и за добруването на българския народ, добави Нинова.

Сред тематиките, които Нинова засегна в изявлението си, бяха преизчислението на пенсиите, разговора с Република Северна Македония, напрежението сред Русия и НАТО към Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР