Дойде странен SMS, отварям го. Виждам – ​​прилична сума пари

...
Дойде странен SMS, отварям го. Виждам – ​​прилична сума пари
Коментари Харесай

Съобщение до съпругата: Здравей, любимата жена на мъжа ти те притеснява. Оказа се по-тъпа, отколкото си мислех

Дойде чудноват SMS, разтварям го. Виждам – ​​прилична сума пари от непозната карта попадна в сметката …
Естествено пораждат въпроси. Откъде се появиха дървата за огрев? Сергей, брачният партньор ми, по това време умерено четеше новините, лежешком на дивана. Сутринта при него в командировка.
– Скъпи? – Показвам му SMS-а – Виж, тук има чудноват превод. Знаеш ли кой би могъл да направи това? Поглежда, малко се изнервих. Окото му просто не потрепваше. Започна да прелиства новините на таблета някак бързо, без даже да чете.
– Е, покажи ми … – Сергей протегна ръка, заплеснат от четенето. Дадох му телефона. Той погледна, намръщи се още повече. Аз също се намръщих.
За съпоставяне, съпоставих номера на картата със записаните и върнах телефона.
– Не – той поклати глава с скърцаща глава – нямам визия! Вероятно измамници.

– Тогава няма да похарча и стотинка – споделям в отговор – И в този момент ще се обадя на банката, ще схвана от кое име са парите.
– Чакай малко! – видимо се стресна Сергей и сядайки на ръба на дивана ме хвана за раменете, – Защо се притесняваш? Уморена си след работа, почини си, прочети го, на следващия ден ще решим всичко.
Взаимоотношенията ни в последно време са готини. И денонощно. Тъй като такова терзание не е имало, лампичката за тревога ми светна. Това беше началото на съмненията ми. Но взех решение да отложа всички тези съществени мисли до сутринта. Именно от събуждането стартира всичко.
Сергей ми сподели с някаква необяснима наслада, че ми е купил билет за уикенда, за обиколка из родния ми край. В чест на празника. Казах му, че нямам предпочитание и като цяло имам други проекти. Той стартира да откача.

– Защо не отидеш ти? В последна сметка до обяд ще вземеш влака, запитвам го.
„ Трябваше да сменя билетите… “, след което излязоха нелепи извинения.
Отказах пътуването. Той взе телефона и пред него прекара към час. От лицето му се виждаше, че е диво сърдит и непрекъснато написа на някого. Беше явно, че има свада. Не съм питала с кого, той ще каже, в случай че е належащо.
Тогава всичко затихна за малко, до момента в който не чух сигнал за ново известие. От някаква Олга. Цитирам безусловно: „ Здравей Марина, тази, обичаната жена на Сергей те тормози! Малко съм изтощена от всичко това и желая да ти кажа, че изпратих парите. Надявах се, че ще знаеш защо и за какво.
Но ти се оказа по-тъпа, в сравнение с си мислех. Съдейки по историите на Сергей, не си доста добър човек. Затова ще кажа напряко. Той планираше да пристигна самичък, тъй като служебното пътешестване на Сергей беше анулирано. И очевидно си отказала да отидеш на отмора.

След няколко часа ще си тръгнеш и вместо да си починеш, ще си заминеш от нашия живот… ”В цялата тази обстановка бях удовлетворена единствено от едно нещо. Жилището е в моя парцел, а колата на татко ми е в гаража.
За благополучие, цялото това неразбирателство под формата на брак, траяло три години, към този момент завърши. Колко пъти е ходил в „ командировка “?
Опитах се да преброя. Да, не по-малко от 10, евентуално единствено през последната година.
Каква глупачка съм …
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР