Дойде писмо от министъра на правосъдието, че субсидията ще ни

...
Дойде писмо от министъра на правосъдието, че субсидията ще ни
Коментари Харесай

Изправи се, Мутри, вън! се отказва от субсидията

" Дойде писмо от министъра на правораздаването, че дотацията ще ни бъде отпусната, което е глътка пресен въздух и опция за някакво начало на акцията. Въпреки тоталната липса на пари, взех решение да не употребявам полагащата ми се дотация ". Това написа в профила си във фейсбук юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се, Мутри, вън! ", като помести и писмото, с което се отхвърля от нея.

" Очевидно дотацията е цел за свиреп пазарлъци за по-голямо и мазничко парче от нея, разбирано неизвестно за какво, като „ кюфте “? Е, ние новите политици идваме, с цел да дадем, не да вземем ", добавя той.

" В 45-то Народно събрание гласувах срещу предлагането за понижаване на дотацията на един лев, защото ние жителите от „ Мутри/герб ВЪН! “ не разполагаме със лична телевизия, олигарси, пари и прочие екстри, витално нужни на всеки един политически план. Всъщност, дотолкоз нищо не става без доста пари, че огромните партии теглят заеми против дотацията за акция от години ", написа още юрист Хаджигенов.

" Голият популизъм е нездравословен, а задачата на дотацията е да даде средства за развиване на политическите субекти с цел да не образуват зависимости. Естествено, това не работи добре, контролът е неефикасен, което разрешава дотацията да бъде цел номер едно на множеството „ остарели “ и „ опитни “ политици, че и освен, освен това за цели, нямащи общо с предизборна акция и или развиване на политически план ", написа още той, като отбелязва, че " единствено герб я влагат във банка с цел да им стои за старини…. ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР