Дойде ли време да правим прогнози за каквото и да

...
Дойде ли време да правим прогнози за каквото и да
Коментари Харесай

Прогнози за мачове от доказани специалисти или по компютърни...

Дойде ли време да вършим прогнози за каквото и да било, постоянно имаме две варианти – да използваме изчислителната мощ на компютрите и надлежно да послушаме хората с опит в даден платформа. Точно това най-често вълнува и спортните почитатели, когато пристигна време да създадат своята прогноза за идно дерби: кого да послушат?

В света на спортните залози можем да черпим информация от редица източници. Ще открием задоволително специалисти във всяка една платформа, можем да разгледаме мнението на спортисти, спортни медии и даже уеб сайтове, профилирани напълно за разбора на най-различни събития. С оглед на всичко изброено, дано разгледаме и по-подробно всички благоприятни условия, с цел да знаем на кого по-често можем да имаме доверие и на кого по-малко.

Започваме с компютърните и метода, по който те се основават. Нека обърнем внимание на обстоятелствата. Обикновено показаните данни се взимат на база формата на даден тим, неговите изяви през последните срещи, съществуването на контузени играчи, връзките в самия отбор и още доста други. Всеки един фактор се подава на особено създадена за задачата стратегия от хора. Компютърът прави статистически проучвания и ни дава крайния резултат, той не се вълнува от други значими фактори, не се интересува от желанието за победа, а оперира единствено с това, което може да получи като информация и дава своята прогноза на всичко налично.

Самата информация е задоволително детайлна и до някаква степен може да ни ориентира в дадена посока, само че както всеки специалист ще показа – тя е единствено един облик и в никакъв случай не би трябвало да се преглежда като чиста монета и обезпечен късмет за триумф.

Кои са тогава експертите, които ни оферират забавни прогнози? Можем да видим, че от ден на ден
букмейкъри наемат спортни публицисти, които през последните 10-20 години наблюдават доста в детайли света на спорта, познават всеки футболист, неговите мощни и слаби моменти, осведомени с детайлностите към техния живот и значително желаят да предложат по-подробна картина. Например можем да видим, че се преглеждат по-подробно от Жаклин Михайлов – състезателен публицист с голям опит и взор в тази необятна промишленост. Други оператори също употребяват мнението на хората, които са най-близо до тази платформа. Не е наложително да се ограничаваме единствено до едно мнение, в интернет ще открием наличието на редица други забавни провокации, които значително са със свободен достъп, по-важното тук е, че постоянно би трябвало да разгледаме и успеваемостта на всеки анализатор.

Впрочем полето за информация е в действителност широко, само че би трябвало да знаем следното, участват задоволително специалисти, чийто рейтинг обаче би трябвало да се преглежда по-подробно. С оглед на това, че приказваме за спорт, където в никакъв случай нямаме 100% успеваемост, освен това за нито една прогноза, без значение дали приказваме за компютърна или експертна, би трябвало да си създадем още един извод – спортните прогнози са основани, с цел да ни дадат доста добър ориентир, само че на какво ще заложим ние, зависи от самите нас.

Именно в тази промишленост обрати могат да се случат когато и да е, а тъкмо по тази причина вниманието ни и доверието към другите източници би трябвало да бъде оптимално високо. Колкото по-сериозен рейтинг има даден анализатор, толкоз повече можем да се доверим на думите му, само че изборът на финала може да бъде единствено и само наш. Що се отнася до компютрите, дано не забравяме, че те към момента са в онази фаза на развиване, в която би трябвало да опознаят комплицираната човешка природа. За да ни разберете по-точно, дано дадем образец с самостоятелните коли, които би трябвало да се ръководят сами. На този стадий, те изпитват усложнение да изберат най-точното решение, в сериозен миг. Компютрите могат единствено да ни дадат някакъв % за ориентир. С оглед на предоставената информация и от двете платформи, постоянно можем да бъдем по-подготвени. Като по-късно сме подготвени да създадем и лична преценка на риска.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР