Дойде ли при нас мандатът, сядаме и преговаряме с всички,

...
Дойде ли при нас мандатът, сядаме и преговаряме с всички,
Коментари Харесай

Балабанов: С БСП и ДБ се разбираме прекрасно, както и с някои депутати от ПП

„ Дойде ли при нас мандатът, сядаме и преговаряме с всички, като се изключи ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “, в името на това да има непоклатимост и кабинет, с ясно разпределена стратегия за явен интервал от време “. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание националният представител от ПГ на „ ИТН " Станислав Балабанов във връзка възможното връчване на третия мандат от президента за сформиране на кабинет на Има Такъв Народ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ За нас не е морално постът министър-председател да бъде заеман от Кирил Петков и Асен Василев “, акцентира той, само че посочи, че „ в действителност, първо, топката е в президента “, както и в мандатоносителите, които носят отговорност да водят договаряния с останалите политически обединения.

Балабанов сподели, че Има Такъв Народ се схваща прелестно с Българска социалистическа партия и с „ Демократична България “, а също и с доста депутати от „ Продължаваме промяната “ и не вижда аргументи да не бъдат извършени едни естествени диалози.

„ В последна сметка отговорен ще е този, който ще тласне страната към следващата политическа рецесия и към избори. Единствените, които приказват в тази посока отвън опозицията сега са „ Продължаваме промяната “, съобщи той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР