Дойде ли есента, някак съвсем естествено ни иде да извадим

...
Дойде ли есента, някак съвсем естествено ни иде да извадим
Коментари Харесай

Тенденция назаем: есенно каре

Дойде ли есента, някак напълно естествено ни иде да извадим всички карирани облекла. Сякаш квадратчетата ни носят чувството за уюта и топлотата, които сме изгубили с края на лятото. И есента на 2018 не минава без карето. Ето главните насоки за носенето му през този сезон.

 Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Голямата наклонност на този сезон е " Дивият Запад ". Може да се възползваме и да съвместим карирана риза с каубойски ботуши или пък рокля на квадрати с дънково яке и боти.

 Anine Bing
Anine Bing

Сакото в шотландско каре е класика. Няма да сбъркаме, в случай че имаме едно в дрешника - уместно е за джинси, само че и за типичен офис тоалет.

 H&M
H&M

Същото важи и за панталона, с него обаче би трябвало да сме по-внимателни. Карето има способността да " усилва " формите. Ако сме с необятен ханш, май е добре да го заобикаляме.

 Rokh
Rokh

Ако решим да подходим малко по-скромно, блуза на квадратчета прави идеална работа. Само би трябвало да помним останалата част от тоалета да е неутрална и без шарки.

 Zara
Zara

Каретата и асиметрията вървят ръка за ръка. Ако изберем рокля като тази на Zara не ни се постанова да мислим за съчетаване или аксесоари - тя прави цялата работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР