Дойде . Край неочакван и предизвестен. Прекрачих прага на този

...
Дойде . Край неочакван и предизвестен. Прекрачих прага на този
Коментари Харесай

Рашидов на прощаване: Забравете за рейтингите, хората чакат резултати

Дойде. Край непредвиден и предупреден . Прекрачих прага на този парламент като най-възрастния депутат с вяра, че след серия от викове, обиди, да опитаме да намерим съгласие. В първите мигове магията стана, само че, уви, бе къса.

Така заключи неколкомесечния живот на 48-я парламент ръководителят му, , Вежди Рашидов .

" Докога по този начин, сътрудници ", запита той. И напомни, че след първичните очаквания Народното събрание още веднъж се е потопил в " познатата антиутопия - гласувания, прегласувания, почивки ".

" И се попитах - докога по този начин? (...) Трябва по-често да се замисляме какво вършим тук и какво оставяме и дали в последна сметка разрушавам или сътворяваме ", обърна се към депутатите Рашидов.

" В политиката посрещат с цветя и изпращат с камъни , като всеки ще заплати тази цена. Но ние сме длъжни да забравим пристрастеностите, да забравим рейтингите и да помислим - какво остава след нас? Вижте хората, които са ви издигнали, вложете разсъдък ", прикани ръководителят на 48-я парламент преди да удари прощалния звънец, слагащ завършек на живота на следващото несполучливо Народно заседание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР