Дойде и този ден, всички искахме да дойде, за да

...
Дойде и този ден, всички искахме да дойде, за да
Коментари Харесай

Борисов: Над 150 милиона лева ще излязат изборите

Дойде и този ден, всички искахме да пристигна, с цел да може това, което народът желае да направи, да го направи. Можеше да е със седмица по-късно, в случай че не беше инатът на президента, към този момент слизаме от третата вълна, минахаме половина милион имунизирани. След една седмица щяхме да сме в много по-добра кондиция. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който гласоподава с хартиена бюлетина в Банкя.

Искам да благодаря на всички, които се занимаваха с изборите, голяма работа свършиха. Това са най-скъпите избори. не съм правил точната сметка, само че близо 50 милиона за машинното гласоподаване. Близо 9 600 - 10 000 машини са взети, хората могат да гласоподават на тях, тъй че да са почтени, транспарантни изборите, само че това коства доста пари. Над 150 милиона лв. ще излязат изборите. Ако някой желае да ги даваме през няколко месеца, вместо да отидат за хората - за повишение на приходите, за пенсиите, това е негово право, съобщи министър председателят.

Пожелавам триумф на всички, ние водихме най-толерантната и доброжелателна акция, никого не обидихме, показахме си направеното и резултатите. Получихме голяма поддръжка от всички мои сътрудници в Европа, посочи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3055313261363390/?notif_id=1617513322207923&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР