Download Master е безплатна програма с удобен интерфейс. Тя служи

...
Download Master е безплатна програма с удобен интерфейс. Тя служи
Коментари Харесай

Download Master 6.14.1.1573 Final

Download Master е безвъзмездна стратегия с комфортен интерфейс. Тя служи за събаряне на файлове от Интернет. При нея няма досадни реклами. Поддържа описи с файлове, drag & drop, бързо възобновяване, може да се комбинира с антивирусна стратегия, която да ревизира за червеи, до момента в който теглите. Тегли доста по-бързо от множеството й платени съперници.

Download Master предлага и категоризирано предпазване на свалените файлове, като автоматизирано разпознава типа на файла и го слага в съответната група. Програмата съдържа също и: сайтов управител за ръководство на пароли и папки за съхранение; обмисляне на задания по разписание; FTP Explorer; търсачка за файлове, стратегии, игри и музика; DM Bar – интегриран панел с принадлежности за IE. Позволява свалянето на файлове през HTTP, HTTPS и FTP протоколи, като разделя файловете на части за по-бързото им събаряне. Освен това тя следи и прихваща копираните в буфера връзки към файлове за събаряне.

Download Master има изключителни качества за безвъзмездна стратегия, с която можете да сваляте качествено и безпроблемно файлове от Интернет. Настройките, с които можете да вграждате програмата в Internet Explorer или Firefox, са обикновени. Можете да употребявате drag & drop функционалността, да проверявате автоматизирано за вируси с опцията за инспекция с антивирусна стратегия и още доста други. Локализирана е на съветски, белоруски и украински езици и към този момент не поддържа български и британски. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в Download Master 6.14.1.1573  Final:
Добавлена возможность выбирать, из полного списка доступных, формат закачиваемого с видеосервисов видео и аудио;
Улучшено формирование имени закачиваемого файла;
Исправлена ошибка сохранения списка при автоматическом удалении завершенных закачек;
Исправлена ошибка с воспроизведением видео во встроенном браузере;
Исправлен порядок вывода звуковых сообщений;
Исправлены ошибки.
#td_uid_40_59ce45490f619.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/10/Download-Master_01-80x60.gif) 0 0 no-repeat}#td_uid_40_59ce45490f619.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/10/Download-Master2-80x60.gif) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 2
Официална страница
Изтегли: Download Master 6.14.1.1573 Final (6.98 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР