Доволни сме от отдръпването на ДПС, защото се дава възможност

...
Доволни сме от отдръпването на ДПС, защото се дава възможност
Коментари Харесай

Йордан Иванов : Правят се опити да се подменя дневния ред, но ние няма да го позволим

Доволни сме от отдръпването на Движение за права и свободи, тъй като се дава опция за катализиране на процесите в България. Това е една позитивна стъпка. Ние чакахме от всички партии да се смъкна напрежението, с цел да се организира изчерпателен диалог какво може да се случи. Това съобщи депутатът Йордан Иванов от Продължаваме промяната- в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Трудно могат да се реализира съгласие по конституционните промени на лидерските срещи, само че е значимо е, че определихме формат, в който да се отвори Конституцията “, призна той.

„ Днес не е обсъждан имунитета на Борисов. Подобни изказвания са неистина. Не можем да накараме никой от да се откаже от имунитета си. Българските жители не дадоха мандат за радикална смяна, а да си сътрудничим с проевропейските партии. Ние нямаме смяна в отношението си към това, което са правили по време на ръководството си “, увери Иванов.

По думите му няма смяна в техните полезности.

„ Това болшинство съществува, с цел да може България да влезе в еврозоната, в Шенген и да се организира огромна конституционна промяна. Правят се опити да се подменя дневния ред, само че ние няма да го позволим. Тогава, когато методически не съблюдават целите, държавното управление ще подаде оставка “, посочи Йордан Иванов.

„ Бюджетът е въплъщение на публичния контракт. Това е бюджетът на дадените обещания. Това, което казахме на жителите в този момент го изпълняваме “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР