Доволни от постигнатите резултати на изборите през април част от

...
Доволни от постигнатите резултати на изборите през април част от
Коментари Харесай

Предсрочни избори: Лидерските битки в 1 МИР Благоевград

Доволни от постигнатите резултати на изборите през април част от партиите и обединенията избраха да заложат на същите претенденти за депутати в 1-ви МИР Благоевград. В търсене на по-висок резултат, пък други взеха решение да подменят множеството от кандидат-депутатите си.

Росен Желязков още веднъж е лидер на листата на Коалиция " ГЕРБ-СДС " . Размествания в листата съвсем няма, като прави усещане че междинна възраст на претендентите е под 40 години.



Водача на листата и по-голяма част от кандидат-депутатите си резервират и от партия „ ИТН ". Прави усещане, че лидерът на листата Илко Стоянов е и претендент за кмет на Благоевград.



И от коалиция „ Българска социалистическа партия за България " залагат на същия лидер на листата от изборите през април - професор Георги Михайлов .



Мая Манолова повежда листата на кандидат-депутатите от коалиция " Изправи се! Мутри вън! " в Благоевградска област. Тя заменя на първата позиция Димитър Делчев, който беше лидер на листата през април.



Промяна при лидера има и в „ Демократична България ". Иван Димитров , който през април беше на втора позиция в листата, заменя на първото място военачалник Атанас Атанасов.



С дребни изключения Движение за права и свободи резервира подреждането на листата си от изборите през април. Двама от 5-имата заместник-председатели на Движение за права и свободи – Халил Летифов и Йордан Цонев, заемат първо и второ място в кандидатдепутатската листа на Движение за права и свободи.



Евродепутатът Ангел Джамбазки повежда листата на Коалиция „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " . Той беше лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация и за изборите през април.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР