Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще

...
Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще
Коментари Харесай

Костадинов: За пореден път Народното събрание ще събере безразборна евроатлантическа тълпа

Доволни ли сте, че за следващ път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа навалица. Това сподели в обръщението си към новите депутати и всички българи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Ние от " Възраждане " няма да приказваме от името на целия народ, само че за положително или зло - и никой различен не може. Защото българският народ се въздържа от присъединяване в изборите, по тази причина никой няма по какъв начин да приказва от негово име. Не знаем какви са аргументите повече от 61% от българите да не гласоподават, само че се досещаме: незаинтересованост, нихилизъм, обезверение, обезсърчение, отчаяние, душевна леност и деградация. Всичко това на процедура написа смъртната присъда на народа и страната ни, добави Костадинов съобщи БГНЕС.

На фона на това, до момента в който на няколкостотин километра от границите ни се води война, чиито стопански последствия към този момент гълтам целия ни континент, до момента в който инфлацията разяжда стопанската система ни, цяла седмица още несвиканото Народно събрание се занимаваше с най-важния проблем в страната ни дали през днешния ден да участват посланиците на Русия и Беларус.

Евроатлантическата навалица тук, със своето детско певедение тук, привежда тази присъда в деяние всеки ден. Ето за какво отново запитвам - от тези хора ли очаквате да ви ръководят добре, да са обективни и безкористни в дейностите си, и да слагат българския интерес над всичко, както се заклехме всички доскоро?, попита още Костадинов.

Той прочете пред депутатите и две стихотворения на Иван Вазов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР