„Доволни и благодарни за представянето си на финала на „Еврозивия”

...
„Доволни и благодарни за представянето си на финала на „Еврозивия”
Коментари Харесай

Композиторът на песента ни за „Евровизия”: Има търговия с точки

„ Доволни и признателни за представянето си на финала на „ Еврозивия” сме. Аз съм там за пета година, само че тази година беше най-силната конкуренция”, разяснява композиторът на българската ария Борислав Миланов в превадаването ``Тази Сутрин`` по bTV.

По думите му на състезанието има „ търговия с точки” от страна на журито, само че единствено измежду източноевропейските страни.

Той описа по какъв начин при него пристигнали сътрудници, които му споделили, че поддържат с доста точки нашата ария, само че българското жури прави оценка ниско плановете от техните страни. В последна сметка българската ария е получила доста малко точки от съседите си, за разлика от Западните страни.

Макар нашето осъществяване да беше класирано на 14-о място, самият композитор завоюва приз за своята творба.

Миланов в действителност е съавтор на музиката на австрийския план, който беше класиран на трето място.

Наградата на „ Евровизия” взе изпълнителката от Израел, а посочената за любимец кипърска ария се подреди втора. За нея пък се разясняваше, че доста наподобява на песента на Поли Генова отпреди две години.

„ В модерната поп музика има доста взаимни музи. Не бих ги съдил за кражба, те са доста симпатични, а и в действителност това е комплимент за нас”, разяснява Миланов по адрес на сътрудниците си от Кипър.

„ Мисля, че за няма да върша ария за България и следващата година. Хубаво е да се даде късмет и на други композитори и продуценти. Аз съм извънредно горделив с нашето показване, то беше доста достойно”, сподели още Миланов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР