Доволен съм от резултатите в София, една кампания винаги може

...
Доволен съм от резултатите в София, една кампания винаги може
Коментари Харесай

Андрей Зографски: Имаме сериозна група в Общинския съвет, спечелихме 20 от общо 24-те района в София

Доволен съм от резултатите в София, една акция постоянно може да се организира и по по-добър метод. Имаме сериозна група в Общинския съвет, спечелихме 20 от общо 24-те региона в София. Ще предлагаме Борис Бонев за ръководител на Общинския съвет. Трябва да има болшинство в Съвета. Надявам се да подобрим София със смели крачки напред. Това съобщи съоснователят на „ Спаси София " и финансист Андрей Зографски в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Зографски се закани, че ще има цялостна проверка на ръководството на София - на всички сдружения, на Столичния инспекторат. Според него са нужни промени в Закона за публичните поръчки (ЗОП), Закона за устройство на територията (ЗУТ) и Закона за устройство на София. Зографски прикани да се спре процеса по реставрация на земеделските земи - това е източник на корупционни покупко-продажби. Той изясни, че Законът за придвижване по пътищата не е добър. Ще желаят и основаването на общинска полиция.

Той прикани да не се назовава всяка коалиция „ сглобка ". „ Нека тази дума остане на национално равнище, не желаеме да се придвижва в София ", сподели Зографски и прикани политиката да не се трансформира в непрекъсната нечиста сделка.

За него главният проблем на София не са имената на улиците. „ Бих предложил улица като „ Аксаков " първо да наподобяват добре, да са функционални, да има условия за пътна сигурност. Според Зографски отчетът на ДАНС, въз основа на който бе анулирано машинното гласоподаване на първия тур на локалния избор, е бил инсценировка и прикани за по-внимателно говорене, с цел да не се подкопава доверието в изборния развой.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР