Доволен съм от оказаното ми доверие, но на въпроса дали

...
Доволен съм от оказаното ми доверие, но на въпроса дали
Коментари Харесай

Проф. Мавров: Доволен съм от оказаното ми доверие

" Доволен съм от оказаното ми доверие, само че на въпроса дали съм удовлетворен, че съм определен по този метод, бих споделил, че съм със смесени усеща ". Това разяснява проф. Момчил Мавров, който бе определен за подуправител на НЗОК, представен от. Относно отчета на ДАНС, в който имало данни за възможни нарушавания на Мавров, той съобщи, че за първи път е чул за това неотдавна от публикация във вестник и в този момент за повторно в пленарна зала. Никога не съм чувал преди този момент за това, нито съм бил викан за информации, мнения, пояснения, съобщи Мавров.

Костадин Ангелов (ГЕРБ-СДС), ръководител на парламентарната здравна комисия, добави, че се е срещнал с отчета на ДАНС, който се намирал в секретно деловодство на Народното събрание. Този отчет споделя, че е формирана прокурорска кореспонденция. Такава прокурорска кореспонденция е формирана, поискахме с писмо информация от ръководителя на прокуратурата и в това писмо написа, че тя е прекъсната и няма данни за осъществено закононарушение, добави Ангелов.

На въпрос по какъв начин ще работи с определения за шеф на НЗОК, който е определен като номинация на " Продължаваме промяната - Демократична България ", Мавров сподели, че откровено се надява да работят в ефикасен екип дружно с останалите институции и останалите членове на управлението на НЗОК. Аз ще бъда подуправител на НЗОК, чиято съществена функционалност е да подкрепя шефа и да съгласува избрани решения, в това число с Надзорния съвет на НЗОК, добави Мавров.

Припомняме, от Народното събрание за подуправител на НЗОК, след близо тричасови диспути.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР