Доволен съм, че на моето място идва човек от системата

...
Доволен съм, че на моето място идва човек от системата
Коментари Харесай

Валентин Радев е доволен, че приемникът му е човек от системата

Доволен съм, че на моето място идва човек от системата – по този начин разяснява номинацията на Младен Маринов вътрешният министър в оставка Валентин Радев. Продължаваме напред с все по-бързо движение, бяха пък първите думи на досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Валентин Радев акцентира, че не се усеща жертва на събитията, тъй като по думите му министър председателят е взел вярно решение след нещастието край Своге. „ Не съм омекотен. Облекчен съм дотолкоз, доколкото е посочен като номиниран Младен Маринов, с който работим прелестно, и това е продължение на това, което сме правили ", безапелационен беше Радев.

Министърът в оставка отхвърли тезата за предварителни избори поради оставките и сподели, че страната е постоянна. Той разяснява думите на водача на „ Атака " Волен Сидеров за скрит план против премиера с думите: „ Не съм почитател на конспирациите, евентуално той има повече информация и не мога да разясня какво споделя един началник на парламентарна група ".

„ Аз до момента съм работил в професионална среда, в този момент иска ми се наложи да се сблъскам с политически проблеми, само че службата ме е научила да посрещам всевъзможни компликации. Ще направя всичко, което зависи от мен, с цел да оправдая доверието на премиера ", сподели на собствен ред Младен Маринов.

В Елхово Валентин Радев и Младен Маринов отличиха чиновници на „ Гранична полиция " за сполучливата им работа по запазване сигурността на българо-турската граница.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР