Довижадане господин Кошлуков. Това е написал в личния профил министърът

...
Довижадане господин Кошлуков. Това е написал в личния профил министърът
Коментари Харесай

Министърът на кулутрата: Довиждане господин Кошулков

" Довижадане господин Кошлуков ". Това е написал в персоналния профил министърът на културата Велислав Мниеков. Вероятно става дума за  генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошулков, който влезе в  неприсъствен спор с Минеков.  
До напрежението  сред двамата се стигна, откакто предходната седмица Българска национална телевизия, дружно с другите две национални, частни малките екрани, прекъсна редовнитa си програмa, с цел да предава изключителния брифинг на ГЕРБ, отдаден на информацията за подслушване преди изборите политици. По този мотив Минков съобщи:
“Струва ми се, че се натрупват феномени, които могат да ме провокират да предизвикам оставката на господин Кошлуков ”.
По негови думи, защото Българска национална телевизия и БНР са част от системата за национална сигурност, спирането на постоянните им стратегии е належащо единствено при изключителни обстановки.
По-късно той изпрати писма до Съвета за електронни медии и генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков с въпроси, свързани с решението за излъчването на изключителния брифинг на ГЕРБ.
 Кошлуков: Такава интервенция в независимостта е позволена единствено в Северна Корея Кошлуков: Такава интервенция в независимостта е позволена единствено в Северна Корея
Позицията на УС на Българска национална телевизия, в която се декларира, че публичната телевизия е подложена на невиждан напън, е в отбрана на сътрудника ни Г...
В отговор  УС на Българска национална телевизия ззаявиха, че малкия екран е “подложена на невиждана офанзива ” и че с думите си Минеков е обвинил публицистите в “нарушение на закона, в вероятно закононарушение и в застрашаване на националната сигурност “.
“Заплахи към публицисти е имало и преди в България, министри са си разрешавали да насочат нападки и закани. Никога обаче публицисти не са били приравнявани с нарушители ”, пишат още от УС.
Вчера (8 юни) Велислав Минеков загатна, че Емил Кошлуков е обвързван със глобения по закона „ Магнитски “ Делян Пеевски по времето, когато Кошлуков е в управата на ТВ7 .
   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР