Доверихме се на г-н Марешки, който ни се стори най-близък

...
Доверихме се на г-н Марешки, който ни се стори най-близък
Коментари Харесай

Марин Льо Пен и Марешки: Трябва да спасим Европа

Доверихме се на господин Марешки, който ни се стори непосредствен до нашите визии и който има намерение да възвърне свободата в страната. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, която е в България по покана на водача на " Воля "  Веселин Марешки.

Преди към година и половина - две от Партията на свободата в Австрия ни поканиха във Виена. Много бързо разбрахме, че сме от едно тесто. След това бяхме в Ница, подадохме документи и бяхме признати в политическото семейство, изясни Марешки.

Ситуацията за французите става доста сложна. Европейска комисия изисква от френското държавно управление да наложи ограничения, които понижават покупателната дарба на французите. Днес към 70% от цената на литър бензин са налози. Затова хората излизат на протест против това държавно управление - тъй като прави дарове на богатите, съобщи Льо Пен.

Ако французите страдат от картела при техния витален стандарт, представете си по какъв начин се усещат българите, уточни Марешки.

Време е българският народ да се разсъни и да откри честните и почтените политици. Подкрепяме митингите и в България и във Франция. Искам България да съумява. В България обаче алтернативата на ръководещите е Българска социалистическа партия, а протестиращите бягат като демон от тамян от тази опция, съобщи водачът на " Воля ".

Искам да спася Европа. Това значи да върна силата и гордостта на нациите, да основа съдружие сред нациите, където да се пазят ползите на народите. Искам да се спре заливането от мигранти и всеки народ самичък да взема решение дали да приема хора, което към този момент не е допустимо с Европейската комисия. Никоя страна не може да се оправи сама, само че всяка страна би трябвало да може да реши кой може да идва, какви са условията към тях и по какъв начин се действа с тези от тях, които нарушават закона, акцентира Марин Льо Пен.

Надявам се да мога да се слага в услуга на същинските патриоти, да възродим Европа и да изградим мощни национални страни, сподели още Веселин Марешки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР