Доверието в управлението е изключително важно за икономиката и такова

...
Доверието в управлението е изключително важно за икономиката и такова
Коментари Харесай

НА КОНГРЕСА НА ГЕРБ. Горанов: Доверието в управлението е важно за икономиката

Доверието в ръководството е извънредно значимо за стопанската система и такова е и държанието на вложителите. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов в доклад за свършеното от политическа партия ГЕРБ на нейното 4-ото постоянно отчетно-изборно Национално заседание.

Горанов увери, че " обединението, в която участваме, даде опция на българите да повярват, че живеем по-добре. Растежът /икономическият, б.р./ е съвсем 5% и се чака да бъде мотор и през идващите години. Доверието в ръководството е извънредно значимо за стопанската система и такова е и държанието на вложителите. Ниските налози не са самоцел, само че демонстрират отношението на ръководещите към ръководените. Най-северните страни разпределят близо 60% от Брутният вътрешен продукт, само че за ГЕРБ обособеният човек и совбодата да взимаш решения са по-важни от изкушението да харчим и да взимаме решения вместо хората. Икономиката напредва с положителни темпове. Може и по-добре, само че пропиляхме години на прехода. Вярвам, че хората към този момент се отдръпват от популизма. Популизмът е по-лош от алкохолизма , тъй като от алкохолизма можеш да се излекуваш. "

За вътрешните връзки в партията той заключи: " Не ние би трябвало да пазим нашите хора, а те би трябвало да пазят достолепието на партията и оттова на страната . "

В началото на събранието ГЕРБ получи поздрави от Европа - от Виктор Калво Сотело, секретар на испанската Народна партия за нови технологии, както и от Моника Райнер, интернационален секретар на австрийската Народна партия - от името на нейния ръководител Себастиан Курц. Поздрав насочи Дара Мърфи, зам.-председател на ЕНП, който изпрати привет от Жозеф Дол за сполучливата работа на ГЕРБ. Мърфи уточни Андрей Ковачев, Ева Майдел и Мария Габриел - българи на високопоставени позиции в Европейски Съюз, като хора, с които се надява да работи сполучливо в бъдеще. Прочетени бяха приветствени телеграми от водачите на ЕНП Манфред Вебер, Антонио Лопес и Жозеф Дол, които се обърнаха към Бойко Борисов на " ти ", с " приятелю " и с " ЕНП е с теб " .

Волен Сидеров съобщи, че Обединени патриоти, като съдружен сътрудник във властта, няма никакви несъгласия с ГЕРБ и увери, че " никой няма да ни събори, в случай че ние не се съборим... всички към този момент имаме задоволително опит, тъй че държавното управление да изкара своя мандат " .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР