Доверието на младите хора, в ключови фигури като политици и

...
Доверието на младите хора, в ключови фигури като политици и
Коментари Харесай

Доверието на младите хора намалява

Доверието на младежите, в основни фигури като политици и религиозни водачи, е спаднало внезапно през последните 5 години, само че те остават значително щастливи. Това демонстрира ново световно изследване, представено от " Франс прес ".

Американската медийна компания Viacom, която има телевизионни канали като MTV и Nickelodeon, както и холивудското студио " Парамаунт ", е направила изследването измежду 28 600 души онлайн в 30 огромни страни, написа news.bg.

Във време на бурни политически и религиозни спорове, единствено 9 % от интервюираните са определили себе си като правилни на религиозни водачи, а едвам два % са показали същото за политиците от страните си.

От последното изследване, извършено през 2012 година, насам доверието към религиозните водачи е спаднало с 33 %, до момента в който към политиците е спаднало с 25 на 100 измежду хората на 30-годишна и по-ниска възраст в 27 страни, които са били изследвани и през двете години.

Възгледите обаче варират отчетливо измежду страните, като доверието към религиозните водачи е най-високо в Нигерия с 32 %.

Спаднало е доверието към лекари, учители и даже другари, като хората във всяка страна разпознават майките си като хората, на които имат най-голямо доверие.

Ала изследването, озаглавено " Следващото обикновено: Възходът на гъвкавостта ", е открило, че процентът на хората, които са декларирали, че са щастливи като цяло, е на практика неизменен - 76 на 100.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР