Доверието на клиентите се печели всеки ден – независимо дали

...
Доверието на клиентите се печели всеки ден – независимо дали
Коментари Харесай

Онлайн здравна консултация с MedUNIQA

Доверието на клиентите се печели всеки ден – без значение дали онлайн, при визити в наш офис или посредством цифровите услуги, споделя Бopиc Πaличeв, основен изпълнителен шеф на „ УНИКА България “

- Господин Паличев, на кой стадий от цифровата промяна сте?

- Екипът ни развива динамично цифровите услуги с движение, отговарящо на високите упования на потребителите. В началото на годината всички компании в „ УНИКА Груп “ въведохме нoвa организационна конструкция, която ни дaва възмoжнocт бързо да cпoдeлямe пoзнaния и най-хубавите тexнoлoгични peшeния от 15-те пазара в Централна и Източна Европа, на които имаме наличие. Нашите клиенти към този момент разполагат с благоприятни условия за самообслужване във всички сфери от активността ни – грижа за здравето, дома и автомобила. Дигитализирахме и огромна част от бизнес процесите. Амбицията ни е да създадем компанията леснодостъпна във всеки един миг за нашите сътрудници и клиенти. През 2022 година ще предложим редица новаторски решения и артикули, които ще бъдат отличителни за застрахователния пазар.

- Какъв дял от клиентите ви избират цифровите услуги?

- Наблюдаваме мощен интерес към цифровите услуги, изцяло разумно, обвързвано и с ситуацията и всекидневието, в които живеем. Всеки втори клиент по застраховките „ Каско “ и „ Имущество “ към този момент употребява услугата независим оглед на повреден подробност на автомобил или зародили вреди в жилището. УНИКА е единствената застрахователна компания на българския пазар, която развива и работи със лична мрежа от медицински експерти през приложението MedUNIQA и предлага интегрирано решение за записване на час при доктор с опция за напълно онлайн консултация.

- С приложението MedUNIQA доколко реализирате тактиката за телемедицина?

- MedUNIQA е модерно решение за нашето здраве, което улеснява в огромна степен клиентите ни в достъпа до здравната система и потреблението на медицински услуги. През 2021 година изградихме и интеграция с платформа за записване на час за обзор. Към момента изцяло автоматизирано и в действително време вършим инспекция на застрахователното покритие, след което незабавно изпращаме удостоверение на мобилния телефон. С регистрацията в MedUNIQA нашите клиенти имат достъп до цифровите си здравни карти, могат да получат резултатите от профилактични проучвания в своя профил, да създадат онлайн консултация с медицински експерт, както и да възстановят разноски за употребените услуги, напълно онлайн. Телемедицината е в развой на развиване и с помощта на технологиите, и с помощта на смяната в държанието на пациентите, като усъвършенстването на времето за разкриване на точния експерт и записването на час, както и бързината за приемане на здравна консултация, ще играят все по-ключова роля. „ УНИКА България “ организира регулярно осведомителни здравни акции, дава от време на време безвъзмездни онлайн съвещания, а в пакета за корпоративни клиенти са включени 3 безвъзмездни такива, с цел да може всеки, който желае, да тества услугата и нейните преимущества.

- Как се печели доверие през екраните, когато не се виждат очите на хората?

- Доверието се печели всеки ден – без значение дали онлайн, при визити в наш офис или посредством цифровите услуги, които предлагаме. Застрахователната промишленост към момента е догонваща в развиването на онлайн продажбите и те остават на ниски равнища, съпоставено с всички останали компании с активност в областта на финансовите услуги. Това се дължи и на нормативните условия, които е нужно да бъдат изменени, с цел да създадем застрахователните артикули налични по елементарен метод и в цифровото пространство. Добър образец за артикул, който би следвало да се осъвремени, е и най-масовата застраховка „ Гражданска отговорност “, за която продължава да се изисква доставката и слагането на книжен стикер.

- Каква ще бъде 2022 година за вас като бизнес водач, за клиентите и екипа ви?

- През 2022 година, както и в идващите години, основни за триумфа ще са опциите на фирмите бързо да се приспособяват към изменящата се среда, както и да построяват нови партньорства в името на по-качествени и приключени услуги, спестяващи време на клиентите и поставящи предварителната защита на фокус. Благодарение на дигитализацията границите сред промишлености и съществуващи стандарти ще продължат да падат. Активната роля в тези процеси от ден на ден ще разделя разрастващите се от изоставащите компании. Силно имам вяра в качествата на нашия екип да се оправи с всяка една предизвикателна обстановка и да я трансформира във опция. Вървим ръка за ръка с нашите клиенти и медиатори и продължаваме нашата цел „ УНИКА България “ да бъде приближен и желан интернационален сътрудник.

►►►



Застрахователните компании УНИКА АД и „ УНИКА Живот “ АД са благосъстоятелност на „ УНИКА Груп Австрия “, една от водещите застрахователни групи в Централна и Източна Европа. УНИКА е и втората по величина застрахователна компания в Австрия с пазарен дял от над 20%. „ УНИКА България “ предлага цялостната гама от застрахователни артикули: автомобил, имущество, отговорности, здраве и живот и други През 2021 година компанията бе отличена с влиятелната премия „ Застраховател на годината “ в категория „ Животозастраховане “.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР