Доверието е ресурсът на едно общество, както да се пребори

...
Доверието е ресурсът на едно общество, както да се пребори
Коментари Харесай

Радан Кънев: Борисов предизборно започна да танцува, той вече мисли за следващите избори

 " Доверието е ресурсът на едно общество, както да се пребори с пандемията по този начин и да удържи, и да се възвърне от икономическата рецесия, която следва от пандемията и ограниченията. Икономическата рецесия е в своето начало и имаме потребност от огромно доверие в обществото, сред обществото и ръководещите, сред институциите ", съобщи евродепутатът от ЕНП Радан Кънев по Българска национална телевизия.

" Няма ясно другарство от властта към хората. Нестабилността на ограниченията разрушава доверието в обществото, затруднява хората ", сподели той.

Според Радан Кънев никой да вземем за пример не знае какво става с маските. Хората не знаят кое е наложително и кое не и това провокира един ужас.

" Цялата тактика, която следва българското държавното управление, се следва от 90 % от държавните управления в света, изключително демократично определените ".

" Подготвяме се с сложни ограничения да се нагодим за живота с вируса, за ясна ранна диагностика, лекуване. Нанася се удар с чука и ние го нанесохме в точния момент, само че по-късно подготвихме ли се или просто продължихме да удряме с чука и да се хвалим. Защото това фукане на фона на хора, които губят работа и приходи, не желаят властта да се хвали ", счита Радан Кънев.

Според него всички ограничения са на държавното управление, Щабът може да поучава за обществената изолираност.

" Ние всички усещаме, че Бойко Борисов, който носи отговорността, към този момент доста мисли за идващите избори. Ако използваме тази метафора за чука и танца - той доста предизборно стартира да танцува. Гъвкавите ограничения на ръководство на рецесията се трансформират в ограничения, които чуват социологическите изследвания, а не експертните съветници и това доста ме тревожи ", каза политикът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР