доверие на двама министри, след това да го оттеглиш, да

...
доверие на двама министри, след това да го оттеглиш, да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Обмисляме да поискаме оставката на председателя на ...

доверие на двама министри, по-късно да го оттеглиш, да имаш министър-председател, който чува от един политически водач коментар, а в идната минута реагира. да каже, че е една случайност. Всичко това е леко хумористично. Толкова необикновено, че чак е леко смешно ", заключи Петков. 

 

" Влизаме в " Майстора и Маргарита " - всичко стартира да става допустимо. Мисля, че българският народ е задоволително рационален, с цел да си направи избора. След изборите - или се връщаме в годините, когато едни хора ни вършат на смешни с техните реплики, неточности и позвънявания, или ще имаме естествена европейска страна. С наслаждение бих подкрепил избор на съмнение, казусът е, че не е конституционно аргументиран ", разяснява още съпредседателят на Политическа партия. 

 

Стана ясно още, чеот ПП-ДБ обмислят да изиска оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков поради отвод да бъде изслушан сваленият от поста началник на НЗОК Станимир Михайлов. Това Петков дефинира " една по-сериозна и неприемлива неточност. "

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР