Доверете се, но проверете. Добрата стара поговорка, която ни учи

...
Доверете се, но проверете. Добрата стара поговорка, която ни учи
Коментари Харесай

Кои зодии могат да бъдат предатели?

Доверете се, само че проверете. Добрата остаряла сентенция, която ни учи да не бъдем лековерни и наивни. Но истината е, че външният тип постоянно е излъган, тъкмо като думите.

Ако имате добре развита вътрешен глас, можете елементарно да почувствате фалша в началния стадий. Но не всеки има положително шесто възприятие. Тук на помощ идват и астролозите, съгласно които има зодии, които обичат актьорството и са способни на машинация, с цел да осъществят личните си цели. Разбира се, не трябва да се обобщава и всеки човек носи своята характерност. Но въпреки всичко съществуват редица характерности, които могат да подбуден към изменничество.

Близнаци

Близнаците са много повърхностни и несериозни, не са склонни да се привързват и да изпитват скрупули на съвестта. Именно тъй като представителите на тази зодия не са способни надълбоко и прочувствено да се привържат към някого, доста елементарно могат да ви изоставен и да тръгнат на нови завършения. За тях е значима промяната на ситуацията, те не могат да седят дълго време на едно място, имат потребност от ярки страсти и храна за мозъка.

Близнаците са доста общителни, елементарно могат да разкрият нечия загадка и елементарно клюкарстват зад тила. В същото време те никога няма да преследват егоистични цели и нямат предпочитание за възмездие. Просто приказват, увлечени са от полемиката и разкриват неща, без да се замислят. Мъжките представители на тази зодия първоначално могат да описват доста вълнуващи приказки и да дават обещание доста, а когато степента на интереса намалее, ще трансферират връзката към другари.

Везни

С този знак би трябвало да държите очите си отворени. Сами по себе си представителите на този знак са доста очарователни, сладки и учтиви. Познават разпоредбите на приличието, етикета и умеят да демонстрират положителни маниери. На пръв взор такива хора наподобяват необикновено добродушни и приятни, само че тук има „ скелети в мазето “.

Везните са знак за партньорство и съдействие, за тях е доста значимо да са в хармонични и приятни връзки, до известна степен даже зависят от колегата си. Освен това те могат да бъдат във връзка без мощна прочувствена обвързаност, в случай че са спокойни. Ето за какво, незабавно щом удобствата свършат, те бързо могат да намерят заместител и да изчезнат от живота ви.

Често представителите на този знак се пробват да угодят на всички. Те са доста подвластни от мнението на другите. Но не можете да седнете на два стола, рано или късно ще би трябвало да вземете страна и тук Везните могат да заемат страната на по-силен сътрудник, разкривайки тайните на по-слабия. И по силата на желанието да живеят другарски с всички и да угодят на всички, те могат да опишат на всеки, лека-полека, нечии секрети и персонална информация.

Дева
Представителите на тази зодия са доста практични, характерни и прагматични. Те в никакъв случай няма да си губят времето без съответна цел и изгода. Всяко тяхно деяние има мощен тласък и очакване на подобаващ резултат. В работата, която изисква нараснала централизация и старание, те нямат равни.

Ако човек е от някаква изгода за Девата, дава нови познания, оказва помощ за увеличение на облагите – Девата ще бъде там, без значение от всичко. Но незабавно щом по някаква причина тази стойност изчезне, Девата се отдръпва, без да ѝ мигне окото. Докато представлявате избрана полезност за този човек, Девата ще ви цени и почита, само че щом загубите престижа си, забравете за този човек.

Риби
Ярките представители на този знак са доста подозрителни и мечтателни, обичат да летят в облаците, да строят крепости във въздуха, елементарно се наскърбяват и подвеждат. Този знак е най-податлив на всевъзможен тип внушения и зависимости (от алкохол до хазарт). Те имат много необикновен светоглед за всичко, който може доста бързо да промени посоката си. Може да е мъчно да се разчита на такива хора, те споделят едно, а на следващия ден вътрешният им ток се е трансформирал и мислят напълно друго.

Рибите са сантиментални и влюбчиви, с доста изобретателна природа. И както знаете, всички креативен персони не се отличават доста с неизменност и честност. Музата идва и си отива, когато пожелае. Такъв човек може да бъде свестен единствено от сътрудник, който е на неговите трептения.

Водолей
Много капризен, свободомислещ и другарски надъхан знак. Но не всичко е толкоз просто, колкото наподобява на пръв взор. Тези хора притеглят като магнит, имат невероятна харизма, уникалност, някъде даже ексцентрични и необикновени, като по този метод притеглят доста внимание към себе си. До тях е като да летиш на галактически транспортен съд, непрестанно им идват необикновени хрумвания, в никакъв случай не знаеш какво да очакваш от тях на следващия ден, с тях е занимателно и забавно. Щом посегнете на свободата им, опитате се да поставите своите граници, вие сте изгубили този човек. Ако самият той почувства, че се пробвате да го контролирате – ще си тръгне, без даже да се сбогува.

Той може да влезе в живота ви толкоз елементарно, колкото елементарно да изчезне от него.

Друг значим миг е, че най-ярките представители на тази зодия не се отличават с честност, не са моногамни. Тяхната обич е толкоз многостранна, че по принцип не може да бъде обвързана с един човек. Те нямат дълбока емпатия и по принцип не са в положение да изпитват дълбоки усеща. Те са доста повърхностни и фокусирани върху външния свят, а не върху вътрешния. Не могат да бъдат опитомени. Затова постоянно би трябвало да сте на отдалеченост с тях, не изисквайте от тях примирение и преданост. Могат да станат моногамни, само че единствено при изискване, че самите те желаят това.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР