Доверчивостта е едно от онези качества, които ни се искаше

...
Доверчивостта е едно от онези качества, които ни се искаше
Коментари Харесай

Това ли са 3-те най-коварни зодии

Доверчивостта е едно от тези качества, които ни се искаше да не притежаваме. Има хора, които ви гледат благо, а приказват несгоди зад тила ви.

Ако се чудите кои са, дано ви помогнем:

Това са 3-те най-коварни зодии:

ОВЕН
Фин Овен - това е оксиморон, т.е. несъгласие единствено по себе си. Ако не им пречите - има късмет да си живеете умерено около тях. Застанете ли им на пътя, ще бъдете прегазени. Овните са нападателни и са царе на издевателството. Обидите им са тънки - под формата на смешки и “добродушни ” забележки, или искрено брутални. Понеже имат навика да слагат хората на фундамент, това непроменяемо си има последствия. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали.
Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите.

БЛИЗНАЦИ
Бъбривите и чаровни Близнаци са извънредно нечувствителни към близките. “Емпатия ” и “разбиране ” са думи, които са изхвърлили от другояче богатия си речник. Затова минусите на хората безпределно ги нервират и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят даже на непосредствен човек с приказките си. Ще го създадат без неприязън или неприятни планове - просто от обич към хубавата клевета. Обикновено споделяме, че Близнаците са любопитни, преносими, адаптивни. Да, такива са, само че тъй като им липсва изчерпателност и неизменност.
Нож в гърба ли? Техният изострен език е задоволителен.

РИБИ
Рибите са благи, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде опция да могат да тормозят скрито някого, ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат даже до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е покруса. Когато други страдат, е подбив. Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става ужасно. Странно е по какъв начин представителите на най-кротката зодия се трансформират в изверги, когато се ядосат. От тях може да се чака да ви намушкат в гърба.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР