Доведеният син на бившата социална министърка Емилия Масларова – Иво

...
Доведеният син на бившата социална министърка Емилия Масларова – Иво
Коментари Харесай

Инсулт удари сина-килър на Емилия Масларова

Доведеният наследник на някогашната обществена министърка Емилия Масларова – Иво Масларов, е бил покосен от мозъчен инсулт при започване на януари. Масларов е бил признат в столична болница във влошено положение, поради което е нарушил домашния арест, под който се намира.

Две седмици след инсулта той отново е бил настанен в лечебно заведение, като е бил откаран с кола за спешна помощ от вкъщи си поради епилептичен пристъп.


Иво беше пуснат под домакински арест

Масларов, който е упрекнат за гарант на убийството на брокерката Станка Марангозов, е бил пуснат под домакински арест още преди коледните празници. Припомняме, че доведеният наследник на Емилия Масларова бе дезертьор и се укриваше в Германия, само че бе хванат и екстрадиран назад у нас през май 2022 година

Бившата обществена министърка не се вълнувала нито от здравословните му проблеми, нито от следствието за поръчково ликвидиране против него. Още когато започнаха правосъдните му проблеми, социалистката се отхвърли от него. Тя изрично съобщи, че не поддържат контакт и не го е виждала повече от 4 години. „ Аз имам наследник, който се споделя Константин Радонов. Иво е наследник на моя починал брачен партньор от първия му брак. Никога не съм живяла с него, нито той с мен, нямаме положителни връзки. Даже и с татко си нямаше такива и даже не участва на погребението му “, сподели тогава Емилия Масларова, написа " Ретро ".

Иво е правоприемник на брачен партньор №2 на ексминистърката – Антон Масларов. Той умря след два следващи инсулта през 2017 година Емилия в никакъв случай не е живяла с родния му наследник, защото, когато тя се събира с Антон, той към този момент не споделял един покрив с татко си. Биологичната майка на Иво се споделя Незабравка – пенсионерка, родом от плевенското село Бъркач. След като се омъжва за Антон Масларов, който е наследник на известния комунистически активист Иван Масларов, член на Цeнтралния комитет на Българска комунистическа партия.

Незабравка приключва фармация и работи дълги години в аптеката на почивната станция на Централен комитет в Банкя. Двамата се развеждат, след което Антон се дами за Емилия, с която изкарват дружно 30 години до неговата кончина през 2017 година До последно те населяват къща за знамение и приказ в „ Бояна “.
Преди да се омъжи за Масларов, социалистката е била снаха на именития военачалник Крум Радонов. От брака си с неговия правоприемник има наследник Константин, който към момента не я е дарил с внуци. От лятото на 2022 година той е в борда на шефовете на военното дружество НИТИ ЕАД, като получил назначението непосредствено от Корнелия Нинова, която тогава бе вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР