Доведената дъщеря на Гала очевидно няма късмета на сестра си

...
Доведената дъщеря на Гала очевидно няма късмета на сестра си
Коментари Харесай

Доведената дъщеря на Гала бачка здраво

Доведената щерка на Гала явно няма шанса на сестра си Мари, която е много по-лансирана в фамилията. И до момента в който на Мари, която всички бутат напред, всичко ѝ се сервира на тепсия, то дъщерята от първия брак на някогашния мъж на тв водещата – Аня, работи крепко. Оказа се, че младото момиче заработва по столичните питейни заведения, написа „ Уикенд”.

За разлика от галеницата на ориста Мари, по-голямата дъщеря на Константин Будев се е натоварила с няколко специалности, които се пробва да упражнява по едно и също време, с цел да свързва двата края.

Едно от работните ѝ места било като водеща на шоупрограми в столични питейни заведения. За благополучие на бащата, това не са занимания със стриптийзьорки и дами със подозрителен морал, а напълно прилични куиз шоута, на които се явяват естествени хора, с цел да мерят познания в разнообразни области, откакто завърши работното им време.

Аня Будева била момичето, което задава въпросите, разяснява отговорите, а на финала афишира спечелилите за съответната вечер.

Хората я харесвали, тъй като е красива и духовита. Никой обаче не подозирал, че момичето е доведена щерка на звезда като Гала. Самата Аня предпочитала да пази това в загадка, защото не желала да я съпоставят с някогашната ѝ мащеха, нито с нейната щерка Мари, която още след абитуриентския бал стана основен редактор на личен уебсайт, а все още се опитва като инфлуенсър и актриса в уеб сериал за младежи.

За Аня се знае, че е луда глава, която кара голям мотор и е учила арабистика и интернационалните връзки. Въпреки това обаче решила да се развива в шоубизнеса като своята някогашна мащеха. Но шансът към момента не ѝ се е усмихнал. Зад гърба си има няколко изяви като модел, дребна роля в сериала „ Стъклен дом” преди години и опит в публицистиката, в който оказва помощ майка ѝ. Тъй като обаче ѝ липсва особена поддръжка от страна на авторитетни хора в шоубизнеса, се наложило да търси още изяви, в това число по питейните заведения.

Твърди се, че това въобще не тормозило момичето. То се забавлявало с работата си и не завиждало на своята по-малка сестра, която получава летящ старт в кариерата. Аня била в прелестни връзки с Мари, само че не и с майка ѝ Гала. Двете поддържали протоколни връзки, когато се постанова, само че в никакъв случай не са били близки, настояват осведомени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР