Доведен брат на Георги Семерджиев е задържан в столично районно

...
Доведен брат на Георги Семерджиев е задържан в столично районно
Коментари Харесай

Задържан е доведен брат на Георги Семерджиев - шофирал пиян и дрогиран

Доведен брат на Георги Семерджиев е арестуван в столично районно ръководство. Новината заяви Нова тв, базирайки се на свои източници.

Той е хванат с опиати и 2,3 промила алкохол в кръвта при огромната акция против пияни и дрогирани водачи. Началото ѝ беше оповестено в четвъртък следобяд от премиера в оставка Кирил Петков.

Семерджиев пък умъртви две девойки, откакто колата му се разсече на две пред хотел " Хемус ", а той и приятелката му оцеляха, носейки се в предната отсечена половина.

Клуб Z припомня че - съгласно обществени източници - до момента е известно че:

- самият Семерджиев върви с млада полицайка.

- твърди се, че тя му е помогнала със стълба да се укрие, а преди този момент му е издействала полицейската лампа и стоппалка.

- последната, вместо да се тормози, заплаши във фейсбук, че всеки " ще си сърба попарата ".

- Семерджиев евентуално е сътрудник на ГДБОП

- майка му има любовна връзка с водещия му офицер.

Междувременно държавното управление разгласи тотална война на пияните и дрогирани водачи по пътищата. Министерство на вътрешните работи още през днешния ден заяви, че е разкрило водач на " Фолксваген Артеон " (това е най-голямата и първокласна лимузина на компанията, б.р.), който опитал да избяга, бил е с изтекло удостоверение и возел полицейска лампа и две радиостанции в колата си.

Намерени са предходни видеокадри, които демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация.

Ето и известието на Министерство на вътрешните работи:

При акция на Столична дирекция на вътрешните работи е арестуван лидер, карал с невалидно удостоверение за ръководство на МПС

В колата му са открити и конфискувани полицейска лампа и две радиостанции

Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. „ България " и ул. „ Пушкин ", чиновници от отдел „ Специализирани полицейски сили " – Столична дирекция на вътрешните работи подали сигнал за прекъсване на лидер на л.а. „ Фолксваген Артеон ". Мъжът освен не спрял, само че и ускорил придвижването на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри - в региона на бул. „ България ".

Установена е самоличността на водача – 40-годишен мъж, както и на двамата му спътници – на 30 и 37 години. В хода на подхванатата инспекция чиновниците на реда открили, че мъжът е карал със удостоверение за ръководство с изминал преди година период на годност. При инспекцията е открито, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции. По данни на бранш „ Видеонаблюдение " -СДВР, фотоси от преди дни демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация. Извършени са неотложни процесуално-следствени дейности.

Тримата мъже са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 348, следствието по който продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР