Довечера в София ще има платен протест срещу президента. Това

...
Довечера в София ще има платен протест срещу президента. Това
Коментари Харесай

Божков: ГЕРБ готви платен протест срещу Радев

Довечера в София ще има заплатен митинг против президента. Това излиза наяве от обява на предприемача Васил Божков във Фейсбук.
Обвиняемият хазартен необут, който е в заточение в Дубай, пусна фотоси от чат коресподенция в Messenger и WhatsApp, показваща, че тази вечер се готви огромен митинг в поддръжка на държавното управление пред постройката на Президентството в София.
От ГЕРБ признаха, че готвят контрапротести
Според показаните чатове на жълтите павета ще бъдат докарани хора от разнообразни български градове, а участниците в демонстрацията ще получат по 40 лева
В митинга, чиято организация очевидно върви от нощес, би трябвало да се включат и депутати, общински съветници и общински координатори на ГЕРБ. Всеки от участниците може да пътува до столицата както с проведен, по този начин и с персонален транспорт.
" Призовавам всички, които са се подвели по лъжите на #хунта-та да не продават бъдещето си и това на страната ни за трохи и жълти стотинки. Никога не е късно да вземете страната на Истината ", написа Божков.
В показаните чатове се вижда, че има и хора от Самоков, искащи да пътуват до София, на които обаче не е разрешено да стигнат до столицата. Те са минали през строга полицейска инспекция, записани са номерата на колите им. Казано им е, че повече от 2ма души не могат да се возят в лека кола, а пътуващите би трябвало да са с маски.
По думите им полиция и жандармерия патрулират из планинския град и близките села, защото имало доста инфектирани с ковид. Не е ясно дали случилото се има връзка с митингите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР