Довечера в САЩ ще бъде излъчено интервюто на американската водеща

...
Довечера в САЩ ще бъде излъчено интервюто на американската водеща
Коментари Харесай

На Елизабет Втора не й пука! Кралицата няма да гледа интервюто на Опра с Хари и Меган

Довечера в Съединени американски щати ще бъде излъчено изявлението на американската водеща Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс, което към този момент породи напрежение във Англия.

Часове преди този момент по Би Би Си ще бъде изъчено обръщение на кралица Елизабет Втора във връзка на Деня на Общността на нациите.

Британската кралица няма да гледа изявлението на Опра Уинфри, оповестяват медии на Острова.

Интервюто на известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри с Хари и Меган породи напрежение в монархията дни преди да бъде излъчено.

Много английски издания пишат през днешния ден, че кралицата просто ще пренебрегва изявлението и вместо това ще се концентрира върху „ въпроси от национално значение “, както показват от Бъкингамския замък.

Става дума за авансово записано обръщение на Елизабет Втора за отбелязване на Деня на Общността на нациите, в което ще се появят и други членове на кралското семейство като принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Що се отнася до изявлението с Хари и Меган, то ще бъде излъчено и във Англия, само че в понеделник по телевизионния канал Ай Ти Ви.

В пуснати авансово клипове от изявлението Меган споделя, че не може да мълчи, когато кралското семейство взе участие в разпространението на неистини за нея и брачна половинка ѝ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР