Довечера точно в 20 часа в сайта weekendtour.bg желаещите да

...
Довечера точно в 20 часа в сайта weekendtour.bg желаещите да
Коментари Харесай

Започва регистрацията за втората за годината тенис ваканция на Weekend Tour

Довечера тъкмо в 20 часа в уеб страницата weekendtour.bg искащите да изживеят страхотна тенис почивка през септември могат да се записват и да запазят своето място

Луксозният комплекс Green Life Beach Resort до Созопол ще бъде хазаин на фамилното премеждие от 11 до 15 септември. Семейства от цяла България могат да прекарат заедо една неповторима тенис отмора. Петдневната почивка ще предложи шампионат и тенис лагер за начинаещи, съчетани с релакс на един от най-хубавите плажове по Черноморието ни и спокойната конюнктура на Green Life Beach Resort.

Организаторите от Weekend Tour напомнят, че добре пристигнали са всички, без значение от уменията си на корта. Начинаещите могат да се включат в лагера, който ще се организира под управлението на опитни треньори. Той към този момент е традиция за морските срещи на фамилната тенис и СПА верига в България. Предвидени са седем часа тренировки под управлението на инструктор.
 По-уверените ще мерят сили в шампионата от четвъртък до неделя. Той ще се организира в три категории: сингъл мъже, сингъл дами и смесени двойки. В сряда са планувани свободни тренировки, от четвъртък до събота са мачовете в групите, а финалите са в неделя. Кортовете на Green Life Beach Resort са резервирани единствено за гостите от Weekend Tour, а всички играчи имат обезпечени три мача във формат 2 от 3 къси сета.

Приятелите и членовете на фамилиите на състезателите, които не играят тенис, могат да се отдадат на отмора и спорт. Комплексът разполага с четири огромни открити басейна, единствено на 300 метра от прелестния плаж на Каваците и предлага доста занимания за децата. Цените за настаняване на участниците в тенис ваканцията са преференциални и стартират от 115 лева за нощувка за двама със закуска и вечеря.

Организаторите от Weekend Tour чакат огромен интерес към ваканцията, която гостува в Green Life Beach Resort за пети път. Всяка вечер са планувани разнообразни занимания, за децата ще има анимация, а искащите могат да вземат участие и в шампионат по тенис на маса. Местата за присъединяване са лимитирани до 32.

До конкуренцията в Green Life програмата на фамилната тенис и СПА верига продължава с два шампионата: от 28 до 30 юни в Хисаря ще се организира Hissar Open, а от 26 до 28 юни идва ред на RIU Pravets Open. Местата и за двете съревнования са изчерпани.

Повече детайлности за Weekend Tour и за идните шампионати на веригата можете да намерите тук.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР