Довечера ще станем свидетели на нещо безпрецедентно в Ергенът. А

...
Довечера ще станем свидетели на нещо безпрецедентно в Ергенът. А
Коментари Харесай

Страшен трус: Айлин или Валерия си тръгва довечера от "Ергенът"!

Довечера ще станем очевидци на нещо невиждано в " Ергенът ". А точно решението на Евгени Генчев да изгони от имението и от борбата за сърцето си участничка, която всички имаха вяра, че ще додрапа до финала.

При все, че в предаването към момента се намират моми като сладката Поли, надменната Ирина Карабаджак и Боряна, които Генчев към момента не е поискал да предложения на самостоятелна сантиментална среща, той ще изгони... Айлин Бобева или Валерия Георгиева. А след това дано си приказваме, че няма сюжет...

Всъщност може и решението да е взето от самия пианист, с цел да облекчи себе си след снощното самопризнание, което направи пред Валерия. Помним, че той я попита дали й се е случвало да изпитва мощни страсти към няколко души по едно и също време и й призна, че с него се случва същото.

Явно Евгени се бори с възприятията си към Айлин, Валерия, Джия и Елена и с придвижване на времето ще изиска да осмисли нещата за себе си и да стартира да " чисти " тези, които му мътят главата.

Според източници тази, която ще напусне, за цялостен потрес на всички, е Айлин. Странното е, че тъкмо минути преди този момент тя ще му се изясни в обич. Ирина обаче се постара да разгори пламъчето на подозрението у него като му подметна, че някои девойки имат маски и търсят не обич, а единствено пиар.

Какво ще стане и коя ще изгори, ще забележим още в този епизод.

Тагове: Евгени Генчев Ергенът Валерия Георгиева Айлин Бобева Ирина Карабаджак поли Джия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР