Довечера от 22:00 на Националния стадион Васил Левски ЦСКА посреща

...
Довечера от 22:00 на Националния стадион Васил Левски ЦСКА посреща
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да внимава изключително много довечера

Довечера от 22:00 на Националния стадион " Васил Левски " ЦСКА посреща Зоря Луганск в трети мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Mнозина експерти сочат българския отбор за любимец в срещата заради най-малко две аргументи.

Безспорно съставът на ЦСКА наподобява по-класен, а от друга това се удостоверява от класирането на двата тима в локалните им лиги и последните им резултати. ЦСКА e на втора позиция с мач по-малко от водача Лудоготец и няма загуба в efbet Лига, като е и в серия от четири следващи победи, а Зоря загуби последния си мач в украинското състезание с 1:6 от Шахтьор Донецк и се намира на пета позиция във краткотрайното класиране, като резултатите им до момента демонстрират своенравие.

Видно е, че тимовете са на два разнообразни полюса и е обикновено това да основава упования в избрана посока, само че ЦСКА би трябвало да внимава извънредно доста тази вечер, тъй като упоменатите елементи са нож с две остриета.

От една страна, поради проблемите на Зоря, в частност загубата от Шахтьор, футболистите на ЦСКА като човешки същества може да са склонни към подценяване на съперника. А това съвсем постоянно бива наказвано и най-малкото поради това не трябва да се разрешава от треньорския щаб на 31-кратните първенци на България.

Още повече, от време на време ранени тимове, какъвто е в този момент украинският, след тежки загуби демонстрират темперамент и реагират със себераздаване и добра игра, която от време на време води и до победа.

В подтекста на " наказването ", няма по какъв начин да бъде подминат и факторът, че ЦСКА също си има проблеми и недостатъци. От началото на сезона и откогато са под управлението на Стойчо Младенов, " армейските " футболисти позволяват попадения във вратата си много постоянно. А от време на време, както беше против Рома в първия мач от групата, и по доста.

Това, прочее, е много нехарактерно за тим, чийто треньор е Стойчо Младенов, само че аномалии във футбола има. Особено в актуалния.

Освен слабостите, не може и да се каже, че ЦСКА превъзхожда с доста Зоря. " Червените " към момента са надалеч от статуса на добре сработен тим, който не оставя никакво подозрение в превъзходството си.

Друго, което прави усещане, е, че някои анализатори и почитатели постановат схващането, че това се явява мачът на сезона. Казват го евентуално, тъй като ЦСКА в действителност наподобява по-силен от противника си и е с действителни шансове да вземе 6 точки от мачовете с него, само че с цел да излязат " алените " от групата си триумф против Зоря през днешния ден, а по-късно и в Украйна, няма да са задоволителни. Така че не, това не е най-важният мач в ЛК, а е един от поредицата значими, в които би трябвало да се печелят точки. По опция с добра игра. И грозна да е, от ЦСКА сигурно няма да изискат да върнат точките.

Днес за българския тим успеха е просто наложителна, тя е средство за реализиране на крайната цел и цесекарите на терена би трябвало да подходят с студен разум към мача. Защото тези оповестявания, че " това е мачът на сезона " може да повлияят на някои " червени " състезатели (например на по-младите) и те да прегорят, а респективно от това може предварителните упования за крайния резултат на дуела да не се оправдаят. И тогава ще е доста мъчително за всички в клуба и цялата " алена общественост ", тъй като възможностите за излизане ще са " изхвърчали през прозореца ".

Да се надяваме, че Стойчо Младенов ще им съобщи вярната конфигурация за тези 90 минути, които предстоят довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР