Довечера от 18:30 часа в актовата зала на СУ "Св.

...
Довечера от 18:30 часа в актовата зала на СУ "Св.
Коментари Харесай

Нека помогнем на Георги от СУ Св. Седмочисленици в Тракия

Довечера от 18:30 часа в актовата зала на СУ "Св. Седмочисленици " "Биг Бенд Пловдив " с диригент Николай Гешев дружно с децата от "Арт войс център " с вокален възпитател Руми Иванова ще изнесат благотворителен концерт в поддръжка на 16-годишния Георги Георгиев, възпитаник от 10 клас на СУ "Св. Седмочисленици " в "Тракия ".
На 12-годишна възраст на Георги е сложена диагноза "Мускулна дистрофия - вид Дюшен-Бекер ". Заболяването е генетично и хронично. Единственият му късмет е лекуване посредством биокорекция в клиника в Израел. Цената на един курс на лекуване е 35 000 лв.. Сумата е непостижима за неговото семейство.
Инициативата е по концепция на кмета на регион "Тракия " Костадин Димитров, който откри безчет съидейници в лицето на Ники Гешев и всички музиканти на "Биг Бенд Пловдив ", на децата от "Арт Войс Център " и техните фамилии, както и на цялото учебно заведение "Св. Седмочисленици ", където учи Жорко.
За да оказват помощ на Георги, съучениците му от СУ "Св. Седмочисленици " са посветили своя коледен концерт, който е през днешния ден. Средствата, събрани от благотворителния коледен пазар ще бъдат дарени за лекуването на Жорко.
DMS GEORGI на номер 17 777
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
BG95PRCB92301048584010
BIC/PRCBBGSF- ProCredit Bank
Титуляр: Георги Георгиев
PayPal [email protected]
Фейсбук страница "Надежда за Георги "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР