Довечера (11 ноември 2017 година) от 20.00 часа Sofia Riders

...
Довечера (11 ноември 2017 година) от 20.00 часа Sofia Riders
Коментари Харесай

Sofia Riders и Party League Entertainment взривяват Студентски град с мото-мюзик партито Exposed довечера

Довечера ( 11 ноември 2017 година) от 20.00 часа Sofia Riders взаимно с  Party League Entertainment и Club Joy Station ще взривят Студентски град с първото от подобен мащаб мото-мюзик празненство . Exposed е едно черно празненство на последващо равнище, комбиниращо спиращо дъха мото-шоу с музиката и танците на 41 актьора от хип-хоп средите, измежду които Dim4ou и Ъпсурт.

            Старт на вечерта дават Sofia Riders в 20:00: наслаждение за очите, прет-а-порте за мотори и церемониал на Софийски мотористи, на паркинга пред Joy Station. 

            В 22:00 вратите се отварят, а празненството стартира да набира скорост с подгряващ сет от страна на Mr. V и най-хубавото от най-хубавото в света на RnB музиката. 

23:00 бележи момента, в който обстановката стартира леко да излиза отвън надзор, тъй като сцената завладяват танцово учебно заведение " The Center "  с неповторимо стрийт-денс шоу, което неизбежно ще остави всички присъстващи без мирис.

В 23:20 EXPOSED продължава с диджей шоуто с две хип-хоп гурута зад пулта: Mati и BigBo - едно прекарване, способно да задоволи даже най-изтънчения рап усет. 

00:00 Вечерта минава на бързи обороти с лайв на варненското хип-хоп страшилище с неизброимо количество башмайсторски шлагери, г-н “Не съм ти Big Meech ” - Dim4ou

Докато изпълнителите си поемат въздух, на сцената ще излязат невероятните девойки от Twerk BiterZzz, които ще покажат забележителни " twerk " умения и несъмнено ще издигнат температурите в залата.

В 2:00 празненството към този момент е отвън контрол – точният миг, сцената да превземат техни величества рап легендите Ъпсурт с Мария Драгнева, Балет Нова и Dj Cass  с най-хубавото от софийската школа и всичките му там бели жиги, сътрудници, три-в-еднота и дори доза туърк.

През цялото време зад микрофона с неизчерпаемия си ресурс от смехории, лафчета и занимателни мнения ще бъде още един от MVP-тата на рапа - Монти от Ice Cream

            Билети може да намерите в мрежите на Eventim и Фантастико на цена за през днешния ден от 25 лева Събитието не е за пропускане!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР